Theo Rose a spus de ce nu dezvăluie chipul fiului ei, Sasha: „Vi l-aș arăta și acum” / Video

.

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a acestui an, iar de atunci artista, în vârstă de 26 de ani, le povestește fanilor săi de toate aventurile prin care trece cu micul Sasha. Deși vorbește des despre copilul ei și al lui Anghel Damian, antrenoarea de la Vocea României nu i-a arătat niciodată chipul.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo a explicat de ce nu i-a arătat până în prezent chipul fiului ei, deși acesta poate fi auzit gângurind pe fundal în multe dintre clipurile postate pe artistă pe rețelele de socializare.

De ce nu vrea Theo Rose să arate chipul fiului ei

Theo Rose a decis să nu își expună public fiul, deși îl include în postările sale de pe rețelele de socializare. Acum, ea a explicat și de ce a luat această decizie, de a nu le arăta tuturor chipul lui Sasha.

Deși spune că este foarte mândră de copilul ei și l-ar arăta tuturor, alege să nu facă acest lucru pentru a-l proteja.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

De asemenea, artista spune că își dorește ca Sasha să fie tratat normal și nu preferențial pentru că este fiul ei și al lui Anghel Damian.

Citește și: Theo Rose, cu ochiul vânăt și umflat: „Am petrecut câteva zile cu ochiul închis”. Cum a reacționat Anghel Damian / Video

Citește și: Theo Rose, dezvăluire surprinzătoare: „Am alergia săracului”. Cum se manifestă / Video

„Și în afară de asta, vrem să fie tratat ca un copil normal oriunde se duce, să nu știe lumea că e copilul lui cutare. Dar a început să semene cu mine și e cam gravă situația asta, vă spun sincer”, a precizat ea.

O fană a lui Theo Rose a vrut să știe cum s-a acomodat cu fiul ei.

„Am impresia că Sasha a fost tot timpul cu mine. S-a întâmplat foarte lin acomodarea. Nu am făcut niciun efort. Îmi place mult și asta e ce vreau să trăiesc”, a afirmat artista.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Theo Rose a dezvăluit pe rețelele de socializare și că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, precizând că a început să facă masaje de recuperare.

„Vreau să vă spun că m-am cocoșat de tot, am cifoză, lordoză, spondiloză, tot felul de chestii din astea. Am început să fac un masaj de recuperare. O să trebuiască să încep să fac și sport. Eu nu am mușchii spatelui dezvoltați”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Întrebată dacă obișnuiește să facă sport, ea a spus că, din păcate, nu are timp să meargă la sală.

„Nici nu am timp de sală. Am sala la parterul blocului, deci mi-e rușine să vă povestesc, și să respir acum în fața voastră, că acum în loc să fiu la sală să fac niște mișcare, mănânc un croissant și stau de vorbă cu voi pe Instagram. Dar sunt obosită”, a afirmat Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton