Teona Stavarachi din serialul „Groapa”: „Îmi plac provocările și nu mă dau în spate de la nimic” / Exclusiv

.

Teona Stavarachi a intrat recent în atenția publicului. Tânăra actriță, care a jucat în filmul „Ramon”, iar acum joacă rolul Almei în serialul Pro TV „Groapa”, cochetează cu actoria din liceu, iar din momentul în care a cunoscut lumea teatrului nu a vrut să mai iasă din ea.

Într-un interviu acordat Unica.ro, Teona ne-a dezvăluit că familia sa spera să devină medic sau avocat și că i-a surpris pe toți cu decizia sa de a da doar la actorie. Se descrie ca fiind o fată „simplă și muncitoare” care nu refuză niciodată o provocare. Să o descoperim împreună pe Teona Stavarachi.

Cine este Teona Stavarachi

Ești o actriță tânără, la început de drum. Cum ai descoperit pasiunea pentru actorie? Este ceva ce ai știut dintotdeauna că vrei să faci?

    Am descoperit-o când am intrat în “The Knockers”, trupa de teatru a liceului. N-am știut dintotdeauna că vreau să fac asta, dar din momentul în care am început să cunosc lumea teatrului nu m-am mai văzut nefăcând parte din ea.  

    Familia te-a susținut sau părinții și-au dorit să alegi o altă carieră? Ce spun acum când te văd în serialul „Groapa”?

    Inițial nu cred că le-am dat de bănuit că aș vrea să fac asta, probabil pentru că părea doar un hobby care îmi ocupa timpul liber. Învățam bine la școală și toată familia era convinsă că am să fiu medic sau avocat. N-au fost cei mai încântați atunci când am ales să dau doar la actorie și nu voiam să aud de altceva, dar m-au susținut și mă susțin în continuare. Acum văzându-mă în “Groapa” sunt extrem de fericiți pentru alegerea mea și mai ales pentru faptul că nu m-am lăsat influențată de nimeni și nimic și am mers pe drumul meu. 

    Cum a ajuns să joace în serialul „Groapa”

    Ce reprezintă serialul „Groapa” pentru tine? Cum ai obținut rolul principal? Povestește-ne puțin despre casting. Care crezi că a fost atuu-ul care te-a recomandat pentru rolul Almei?

    Pentru mine, serialul “Groapa” înseamnă, în primul rând, o mare întâlnire și ocazie să cunosc niște oameni extraordinari alături de care să învăț, să evoluez, de la care să “fur” meserie (dar și zâmbete și voie bună) și cu care să creez niște legături puternice. 

    Am obținut rolul printr-un casting, prin intermediul Domnicăi Cîrciumaru. A fost un casting la care am avut un sentiment extrem de familiar la fiecare întâlnire, cu toate că nu știam pe nimeni. Nu știu care ar putea să fie “atuu-ul” care m-a recomandat pentru rolul Almei, poate faptul că am această energie apropiată de cea a personajului.  

    Există asemănări între tine, Teona, și personajul tău, Alma?

    Cu siguranță există asemănări, dar există și foarte multe diferențe. Asemănările le regăsesc mai ales în manifestările de iubire și grijă, în intensitatea lor, în încrederea în “bine”, iar diferențele în deciziile pe care le ia și felul în care reacționează atunci când se supără sau e rănită. În același timp, eu nu am trecut niciodată prin ce trece Alma, așa că nu pot să o judec în niciun fel, ba chiar o înțeleg și aș vrea să o iau în brațe câteodată. 

    Teona Stavarachi, despre colaborarea cu Daniel Nuță

    A fost vreo scenă care te-a pus în dificultate sau ți s-a părut incomod să o filmezi? 

    Am avut emoții pentru foarte multe secvențe, ori din cauză că nu știam eu exact cum se vor filma, ori că aveau o încărcătură emoțională puternică la care trebuia să ajung, dar, mai târziu, pusă în fața camerelor și a echipei nu m-am simțit niciodată în dificultate sau incomod. Dacă ar trebui să aleg totuși, printre preferatele mele, dar care au fost și dintre cele mai grele, sunt secvențele din episodul 9, pe care abia aștept să le vedem împreună pe voyo. 

    Cum este să lucrezi cu Daniel Nuță? A existat din prima o chimie între voi? 

    Cu Daniel m-am cunoscut cu ocazia proiectului și da, ne-am înțeles extrem de bine din prima și asta a făcut ca lucrurile să fie puțin mai ușoare. E un om care muncește mult, un partener de joc foarte atent, profesionist, cu temele mereu făcute și de la care am avut ce să învăț.

    Citește și: De ce a fost scos serialul „Groapa” din grila PRO TV. Ce întâmplă, de fapt, cu producția

    Citește și: Virgil Ianțu, actor în „Groapa”! Ce s-a întâmplat când a filmat cu Daniel Nuță: „Cum de își permite băiatul ăsta…” / Exclusiv

    Teona Stavarachi, despre experiența filmului „Ramon”

    Ce te definește pe tine, ca actriță?  Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâlnit-o în această lume a actoriei? 

    Îmi plac provocările și îmi place să mă pun în dificultate. Vreau să cred că sunt o actriță care poate interpreta orice tip de rol, indiferent de aspectul fizic. Cred că asta e și cea mai mare provocare a mea, să învăț și să demonstrez că, deși mă trădează “ochii veseli”, pot să fac orice, sau în orice caz asta îmi doresc. 

    Ai jucat și în Ramon. Cum a fost să lucrezi alături de Pavel Bartoș? Ai reușit să „furi” meserie de la el, fiind un actor cu experiență? 

    Fiind prima mea experiență, Ramon mi-a făcut cunoștință cu tot ce înseamnă domeniul filmului. Și acolo am întâlnit oameni de la care am reușit să învăț, printre care și Pavel Bartoș. Lăsând la o parte partea profesională, am întâlnit un om extrem de pozitiv, de energic și care mi-a dat încredere încă din primele zile de filmare. 

    Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri despre iubirea cu Victor Cornea: „Îl admir foarte mult și am multe lucruri de învățat de la el”

    Citește și: Ariana Grande a divorțat. Cu ce condiții a fost de acord Dalton Gomez, în schimbul unei sume mari de bani

    Ce pasiuni are tânăra actriță

    Ce tipuri de roluri ți-ar plăcea să ai pe viitor? Te vezi într-un rol negativ? 

    Cu siguranță, puțin fard negru și sunt alt om. Mi-ar plăcea să descopăr și să mă joc la nesfârșit cu tot felul de roluri. Cum spuneam, îmi plac provocările și nu mă dau în spate de la nimic. 

    Povestește-ne puțin despre ce îți place să faci în timpul liber. Ce alte pasiuni mai ai?

    Cânt, scriu versuri, gătesc, am descoperit recent că îmi place să trag cu arma (în poligon, desigur), îmi place să încerc lucruri noi și încerc să spun “Da” la orice propunere. 

    Ce ți-ar plăcea să se știe despre tine?

    Nu știu dacă mai e ceva ce nu se știe despre mine. Sunt o fată simplă, muncitoare, entuziasmată, nu-mi doresc să am timp de somn, îmi iubesc motanul enorm, abia aștept să-mi iau o motocicletă ca să mă pot plimba peste tot. 

    Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Teona Stavarachi

    Sursă foto: PR

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    PE ACELAȘI SUBIECT
       
    Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
    Abonează-te la newsletter
    buton