Teodora Marcu de la „Insula Iubirii” a născut o fetiță

.

Foștii concurenți de la “Insula Iubirii”, Teodora Marcu (19 ani) și Alex (31 de ani), au devenit părinți pentru prima dată. Teodora a anunțat pe rețelele de socializare că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Teodora și Alex nu au postat încă fotografii cu micuța lor, dau au prezentat camera fetei, într-un InstaStory.

Teodora și Alex au surprins pe toată lumea cu anunțul că vor deveni părinți. Ei au intrat în “Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Deși sunt căsătoriți, s-au lovit de-a lungul timpului de unele probleme de cuplu care i-au făcut să se întrebe dacă este bine sau nu să rămână împreună. La scurt timp după părăsirea show-ului, cei doi au făcut anunțul cel mare, că Teodora va aduce pe lume un copil.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex la finalul sezonului 6 al emisiunii Insula Iubirii.

„A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată în şase luni, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!” – a adăugat Teodora.

După anunțul sarcinii, Teodora a primit mai multe critici din partea unor internauți care au spus că este prea tânără pentru a deveni mamă, iar Alex încearcă să profite de ea.

Citeşte şi: Actrița Anne Heche, spitalizată după ce a intrat cu mașina într-un imobil. Vehiculul a izbucnit în flăcări

Citeşte şi: Actrița Anne Heche, spitalizată după ce a intrat cu mașina într-un imobil. Vehiculul a izbucnit în flăcări

Citeşte şi: Adda, acuzată că nu suferă de boala Lyme. Cum a răspuns artista

Citeşte şi: CRBL și familia au revenit în România. „Nu-mi văd capul de treabă. Suntem contracronometru!”

Păcat de tinerețea ta.. Decizia de pe insulă este ceea ce ai simțit cu adevărat. Te-ai lăsat iar manipulată de Alex, îmi pare rău, mai târziu o să regreți!

Îmi pare rău pentru tine, se vede pe fața ta ca nu îți dorești să fii lângă el, se simte parcă ai fi forțată. Și ceva parca e putred la mijloc. Sper să ți se întâmpla ceea ce îți dorești mai încolo. Sarcina ușoară! – iau transmis internauții.

În mod evident, Teodora s-a apărat și a venit cu o replica pentru răutăcioșii care o critică.

Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie ! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat ! Tot ce contează este că sunt foarte bine și nu regret nici o secundă alegerile făcute ! – a transmis Teodora, în mediul online.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton