Teo Trandafir, lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț: „A fost o experiență năucitoare”

.

Teo Trandafir a vrut să afle de la Georgiana Lobonț cât mai multe despre momentul special pe care îl trăiește după ce a aflat că e din nou însărcinată, dar a avut parte de surpriza vieții ei. Prezentatoarea de la Kanal D a trebuit să întrerupă întreg dialogul din pricina soțului ei.

Invitat în platou să își susțină soția și să vorbească despre trăirile care îl încearcă în această perioadă, Rareș Ciciovan a fost doborât de emoții.

Teo Trandafir, surprinsă în platou de soțul Georgianei Lobonț

„Tu te aștepți la ceva și se întâmplă cu totul altă treabă… Vine, de exemplu, Georgiana Lobonț care aflase întâmplător că este însărcinată, fericită nevoie mare.  Avusese niște probleme de sănătate la una dintre cele două sarcini precedente.

Se trezește în această situație de grație și vine să îmi povestească, doar că a început să plângă el; și nu s-a oprit pentru că emoțiile l-au pus la podea. Pentru mine a fost o experiență cumva năucitoare, pentru că voiam să îl întreb lucruri… „, a mărturisit Teo Trandafir în emisiunea „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, de la Kanal D2.

Citește și: La 55 de ani, Teo Trandafir și-a făcut cont pe TikTok. Ce a surprins-o pe vedeta Kanal D: „Îmi este greu să înțeleg” / Exclusiv

Citeşte și: Teo Trandafir, relație specială cu fiica ei: “Orice mamă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc” / Exclusiv

Citeşte și: La ce obicei a renunțat Teo Trandafir pentru a gestiona mai atent bugetul: „Scumpirile nu iartă pe nimeni” / Exclusiv

Citeşte și: Teo Trandafir și Maia, regulile alimentare cu care își mențin silueta: „Este un preparat care necesită efort minim”

„Ne-am dorit tot timpul să avem trei copii”

Relația lor a fost zdruncinată de foarte multe zvonuri în ultimele luni, dar iată că furtuna a trecut și lucrurile s-au calmat. Când nu se știa încă dacă divorțează sau își mai dau o șansă, Georgiana Lobonț a făcut marele anunț, peste câteva luni își va strange în brațe cel de al treilea copil

„Ne-am dorit tot timpul să avem trei copii: unul pentru mama, unul pentru tata și unul pentru Dumnezeu. Și acum mă simțeam oarecum dator cu cel de-al treilea copil. Și a venit”, dezvăluie, plin de emoție, Rareș Ciciovan.

Citeşte și: Teo Trandafir, părăsită de colegii de echipă. Cum a reacționat vedeta când s-a văzut singură în platou

Cum au primit copiii vestea

Georgiana Lobonț și Rareș nu au fost singurii care au primit această veste cu mare fericire, ci și cei doi copii ai lor.

„Și copiii noștri își doreau un frate sau o soră. Tot timpul, când ne întorceam de la evenimente spuneau “Mami, te rog frumos, nu mai faci un bebe?”… ca și cum… “Nu îmi mai cumperi o ciocolată?”, povesteşte artista.

Georgiana Lobonț, despre problemele din căsnicie

Și chiar dacă se pregătesc să fie părinți pentru a treia oară, cei doi au recunoscut că au avut si ei, ca în orice cuplu, momente de cumpănă și că nu toate lucrurile au fost mereu roz în viața lor.

„Acum, tot cadrul de aici e roz, eu sunt îmbrăcată în roz, dar în orice cuplu nu este totul roz. Și eu cu Rareș avem momente în care ne certăm și chiar sunt momente în care zic: “Gata! Divorțez, că nu mai suport!” Dar astea cred că le spune orice femeie!”, mărturisește Georgiana Lobonț.

Teo Trandafir: „La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită”

A ajuns să facă televiziune, dar prima ei dragoste a fost radioul. Teo Trandafir a mărturisit că a avut o singură „neplăcere” în ceea ce o privește; nu îi place vocea sa, motiv pentru care a fost „singurul prezentator de radio de performanță din România care a făcut program fără cască.

„Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită. Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac.

Luni dimineață a fost înfiorător pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd. Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam non-stop”, a rememorat vedeta Kanal D perioada acelor vremuri.

Teo Trandafir poate fi urmărită luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D.

Foto; Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton