Teo Trandafir își lansează podcastul. Mircea Badea este primul invitat: „M-a urmat și când eram în comă”

.

Teo Trandafir se mută în mediul online, unde va avea propriul podcast, „Gând la gând cu Teo”. Realizatoarea îl are ca prim invitat pe unul dintre cei mai dragi prieteni ai ei, Mircea Badea. Cei doi vor fi față în față după 24 de ani de la ultima emisiune pe care au moderat-o împreună, iar Teo a explicat și de ce a ales să își înceapă podcastul cu fostul ei coleg de pupitru.

După ce a încheiat colaborarea cu televiziunea, Teo Trandafir a decis că este timpul să fie realizatoarea unui podcast, pe care l-a numit „Gând la Gând cu Teo”. Prima ediție a fost filmată la Teo acasă și va avea premiera joi, 18 ianuarie.

Teo Trandafir își lansează propriul podcast, cu Mircea Badea ca prim invitat

Prima ediție a podcastului „Gând la gând cu Teo” îl aduce în casa simpaticei Teo Trandafir chiar pe Mircea Badea, cel care îi este prieten de zeci de ani.

”Toate poveștile mele încep cu ‘Muream de foame…’. Vocația mea, talentul meu… Am și eu un talent pe planeta asta: să fiu de vină. Deci eu sunt de vină pentru orice”, spune Mircea Badea în teaserul primei ediții a podcastului realizat de Teo Trandafir.

„Mircea Badea, pentru prima oară în vizită la mine acasă. Ne-am adus aminte cu drag până și despre lucrurile grele prin care am trecut și care ne-au unit pentru totdeauna, indiferent de parcursul nostru profesional. Una-i una, alta-i alta. Au fost ani în care aproape muream de foame împreună, iar apoi când eu am trecut prin cea mai grea perioadă din viața mea, m-a urmat și când eram în comă, la propriu. Prietenia nu ține cont de timp, dacă e reală”, a afirmat Teo Trandafir.

Aceasta a dezvăluit că toți cei care îi vor asculta podcastul vor avea ocazia să afle povești din trecutul lor, dar vor afla și noutăți din viețile celor doi.

„Despre viaţa lui de acum, despre viaţa noastră de atunci, ce-a învăţat între timp, ce crede despre fericire, sunt multe de povestit aici”, a spus Teo Trandafir pentru Paginademedia.

Întrebată ce își propune să facă cu acest podcast, Teo a răspuns sincer: „Mi-am propus să fiu GÂND LA GÂND cu oameni diferiţi, cu care poate în trecut nu m-am înţeles aşa cum aş fi vrut. Am ajuns la maturitatea la care pot percepe personalităţi diferite, pe care să le prezint aşa cum poate nu au mai fost văzute vreodată”.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor”

Teo Trandafir anunța la finalul anului 2023 că urmează să își lanseze propriul podcast, fără a da, însă, prea multe detalii.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi. Gând la gând cu Teo”, a scris ea pe Facebook, unde a postat și o imagine în care apare ținând în mână un microfon.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, spunea realizatoarea radio-tv la vremea respectivă pentru publicația menționată anterior.

Tot atunci, Teo Trandafir spunea că foarte multe persoane i-au venit în ajutor în momentul în care a spus că vrea să aibă propriul podcast.

„Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”, a precizat ea.

Citește și: Reacția fiicei lui Teo Trandafir când a auzit că renunță la televiziune și revine la radio. „Am zăpăcit-o!” / Exclusiv

Citește și: Teo Trandafir, răspuns pentru Dana Budeanu după ce a spus că „se îmbracă pilaf”. „Unul dintre cele mai importante complimente!”

Citește și: Cum arată casa de milioane de euro în care locuiește Monica Tatoiu: „Nu aruncați lucrurile de la bunica!” / Galerie foto

Citește și: Magda Catone, declarații despre retragerea la mănăstire, după ce s-a înscris la Facultatea de Teologie: „Sunt mulți care s-au călugărit”

Teo Trandafir și Mircea Badea, prieteni de peste 25 de ani

Teo Trandafir și Mircea Badea sunt prieteni de peste 25 de ani, astfel că nu este o surpriză faptul că realizatoarea l-a ales pe acesta drept primul ei invitat.

Mircea Badea a fost primul partener de emisie al lui Teo, la începuturile carierei ei în televiziune. Cei doi au prezentat împreună emisiunea „Dimineața devreme” la Tele7abc. Apoi, ei s-au mutat la Antena 1, unde au fost gazdele emisiunii „Teo și Mircea Șou”. În anul 2000, drumurile lor s-au separat, când Teo Trandafir s-a mutat la Pro TV, iar Mircea Badea la Realitatea TV.

Câțiva ani mai târziu, el a revenit la Antenă, de data aceasta la Antena 3, unde a pornit emisiunea „În gura presei”, iar Teo a ajuns în platourile celor de la Kanal D.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Teo Trandafir și Mircea Badea

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton