Taylor Swift, blocată pe o platformă, în timpul unui concert susținut la Dublin. Reacția artistei la vederea iubitului ei, Travis Kelce

.

Taylor Swift a avut parte de un mic accident în timp ce se afla pe scenă, în timpul concertului din cadrul turneului Eras, susținut la Dublin. În timpul celui de-al doilea concert Eras Tour ce a avut loc pe 29 iunie, artista în vârstă de 34 de ani a rămas blocată pe o platformă ridicată, dar unul din dansatorii ei i-a sărit în ajutor.

Taylor Swift, blocată pe o platformă, la Dublin

În timp ce cânta „The Smallest Man Who Ever Lived”, un element de bază a setlist-ului turneului, superstarul pop a rămas blocat în aer pe o platformă de pe stadionul Aviva din Dublin, după ce nu s-a retras conform planului.

În loc să dispară pe scenă, așa cum a făcut platforma de vis-a-vis de ea, pe care s-a aflat unul din dansatorii lui Taylor Swift, partea din structura pe care se afla cântăreața a rămas înțepenită, iar momentul a fost surprins de fani.

Totuși, Taylor Swift și dansatorul ei, Jan Ravnik, au gestionat rapid problemele tehnice.

Fără a pierde o clipă, Ravnik s-a apropiat de platforma vedetei imediat după ce a lui a ajuns la podea și a ajutat-o ​​să coboare fără efort, în timp ce ea îi zâmbea recunoscătoare.

@swiftieswag0 Eras Tour Stage Malfunction! Taylor Swift Gets Stuck #taylorswift #erastour #taylorswifterastour #swiftie #rockstar ♬ original sound - Swift Swag

Acum, ambii pe teren plat, Swift și Ravnik s-au desfășurat ca de obicei, revenind în formație înainte de podul „The Smallest Man Who Ever Lived”, în timpul căruia un grup de dansatori iese pentru o coregrafie inspirată de fanfară.

În cadrul aceluiași spectacol Eras Tour, Swift a vorbit despre Folclor – și a dezvăluit că Irlanda a jucat un rol important în dezvoltarea poveștii albumului din epoca pandemiei, inspirat de fantezie.

Taylor Swift a purtat pe scena din Dublin un crop top portocaliu și o fustă verde, cu legătură către steagul Irlandei.

Citește și: De ce o urau colegii pe Taylor Swift în liceu și cum s-a răzbunat artista pe ei, mai târziu. „Și-a făcut jocul!”

Citește și: Ploaie de vedete la Super Bowl 2024. Taylor Swift și-a etalat colierul de peste 4.000 $, iar machiajul artistei Lady Gaga a întors toate privirile

Artista, surprinsă de Travis Kelce la Dublin

Fanii lui Taylor Swift s-au dezlănțuit după ce un videoclip de pe rețelele de socializare a părut să arate reacția șocată a artistei când l-a văzut pe iubitul ei, Travis Kelce, în mulțime. Kelce a ratat primele două nopți ale spectacolului Eras Tour al prietenei sale la Dublin, după ce a participat la nunta unui coechipier în SUA, dar s-a întors în Europa duminică seara pentru a urmări seara a treia pe stadionul Aviva.

În imagini, Taylor pare încântată să își vadă iubitul și începe să râdă. Travis au început să țipe când sportivul și-a făcut drum spre zona VIP.

Citește și: Carmen Tănase, detalii despre relaţia cu Al Pacino: „Pentru că a fost neatent, cu mine a terminat-o”

Citește și: Firerose îi aduce acuzații lui Billy Ray Cyrus: „E un om foarte rău”. Artista spune că bărbatul i-a impus „reguli stricte”

Când spectacolul de trei ore s-a încheiat, Kelce s-a grăbit să se îndrepte spre marginea scenei unde și-a salutat iubita.

Travis Kelce a fost până acum prezent la 10 spectacole din cadrul turneului Eras, începând cu luna iulie a anului trecut, în Kansas City, înainte de a începe povestea de dragoste cu celebra artistă, când a încercat să-i ofere o brățară de prietenie cu numărul lui de telefon pe ea.

După ce au început să se întâlnească, a călătorit la Buenos Aires și de atunci a văzut spectacole în Australia, Singapore (x2), Paris, Londra (x3) și acum Dublin.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Taylor Swift și Travis Kelce

Sursă foto: Captură video, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton