Tavi Colen a suferit un atac de panică în avion: „Am prins o stewardesă de mână și i-am luxat mâna”

.

Tavi Colen a dezvăluit că a întors un avion la sol după decolare, după ce a suferit un atac de panică. Artistul în vârstă de 56 de ani a povestit totul în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitat alături de partenera sa, Emma Ștefan.

Tavi Colen a suferit un atac de panică în avion

Tavi Colen a povestit, în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, cum a întors un avion din drum, după delocare, după ce a suferit un atac de panică.

Artistul a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, iar artistul a declarat că el niciodată nu mănâncă iute și nici nu mai zboară cu avionul.

„Nu mănânc iute niciodată și nu mai zbor!”, a spus acesta.

Uimit de afirmația invitatului său, Cătălin Măruță l-a întrebat de ce nu mai zboară cu avionul.

„A, nu știi ce s-a întâmplat? Domnul Tavi Colen a oprit un avion în mers! Avionul a decolat și el l-a întors la sol”, a dezvăluit Emma Ștefan, iubita lui Tavi Colen.

Atunci, Tavi Colen a povestit că a întors avionul din drum. Acesta a precizat că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, mai ales că nu îi este teamă să zboare, el deținând și brevet de pilot.

„Am făcut atac de panică! Eu, care am brevet de pilot! Eu am pilotat avionul și am mers pe toată Planeta asta cu avionul. Și… nu mai pot să zbor! Nu a avut nimic avionul. (…) Avionul a decolat și eu am zis «Stați puțin că eu vreau să cobor!». Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion. Am prins o stewardesă de mână și i-am luxat mâna. Eram leșinat, dar nu i-am dat drumul la mână”, a povestit artistul.

Citește și: Ce spune Tavi Colen despre împăcarea cu Alin Oprea. Li s-a oferit 100.000 de euro să reunească trupa Talisman pentru un singur spectacol

Citește și: Reacția Minodorei după ce s-a scris că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen

Ce amendă ar fi avut de plătit dacă nu se dovedea a fi un caz grav

Dacă nu s-ar fi dovedit a fi un caz grav, Tavi Colen ar fi avut de plătit o amendă uriașă pentru întoarcerea avionului la sol.

Deși mulți au încercat să îl convingă pe artist că nu este nimic grav, el nu a ascultat. Atunci, cântărețului i s-a pus o mască de oxigen, a fost pus pe o targă și dus la o clinică. Dacă nu ajungea la spital, iar cazul nu s-ar fi dovedit a fi unul grav, Colen ar fi avut de plătit o amendă în valoare de 21.000 de dolari.

„S-a speriat foarte tare și a zis că vreau să cobor! Culmea, Consiliul Cardiologilor era acolo întâmplător și au încercat să îl convingă să rămână. (…) «Opriți avionul, că eu mor!». L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, 21 de mii de dolari plătea!”, a povestit Emma Ștefan.

Citește și: Ce sex are cel de-al treilea copil al Teodorei Becali. Gigi Becali va deveni din nou bunic

Citește și: Dorian Popa a recunoscut că are un complex financiar din cauza tatălui care i-a părăsit: „Fiecare are o doză de frică de sărăcie”

Tavi Colen nu își amintește ce s-a întâmplat în avion

Artistul a mărturisit că s-a trezit în Salvare și nu își mai amintește ce s-a întâmplat în avion. În momentul în care a deschis ochii, Tavi Colen spune că a văzut o asistentă pe care a întrebat-o dacă a murit.

„M-am trezit în Salvare. M-au dus la clinică. Eu nu știu nimic! Mi-a pus perfuzii și mi-am revenit. Când am deschis ochii am văzut o doamnă deasupra mea și am întrebat dacă am murit”, a povestit Tavi Colen.

Apoi, cântărețul a spus că a cerut să fie externat pe proprie răspundere pentru că trebuia să ajungă la un eveniment la Baia Mare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Tavi Colen

Sursă foto: Captură Youtube, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton