Tavi Colen a fost operat la picior după ce a căzut de pe un yacht. Cum se simte acum artistul

.

Tavi Colen a suferit o intervenție chirurgicală după ce a căzut de pe un yacht. Artistul a ajuns de urgență pe mânile medicilor, care l-au operat la picior.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Colen a dezvăluit că a căzut de pe un yacht în timp ce se afla în vacanță, iar în urma acestui accident a suferit o ruptură de ligament.

Tavi Colen, operat la picior după ce a căzut de pe un yacht

Artistul în vârstă de 55 de ani a afirmat că nu mai putea călca, astfel că a fost nevoit să meargă la urgențe.

Tavi Colen a povestit că a alunecat de pe scara unui yacht și a căzut în apă. Cântărețul nu a fost singurul accidentat. Nașul său a suferit și el o întindere de ligament în momentul în care a încercat să îl ajute să iasă din apă.

Tavi Colen a fost operat la picior după ce a căzut de pe un yacht. Cum se simte acum artistul

„Mi-am rupt și eu piciorul. Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat. După trei ore zice ”ia ridică-te și du-te acasă că ții patul ocupat”. Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament”, a spus Tavi Colen în emisiunea lui Dan Capatos.

El a povestit și cum a avut loc accidentul.

„Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. M-am întors așa, 180 de grade în jurul piciorului. Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligemant, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a dezvăluit artistul.

Cum se simte acum artistul

După câteva zile de la operație, Tavi Colen a început să meargă normal. Totuși, el nu are voie să urce scările.

„După câteva zile am început să merg normal. Nu am voie să urc scări. Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. Mi-a făcut o injecție și am mai mers două săptămâni. Magician, să îi dea Dumnezeu sănătate”, a povestit cântărețul.

Tavi Colen a fost operat la picior după ce a căzut de pe un yacht. Cum se simte acum artistul

„Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht vreo trei ani, așa. Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a mai spus Tavi Colen.

Sursă foto: Captură Youtube, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton