Tatăl lui Dan Capatos a murit: „Vei rămâne o inimă de lumină”

.

Tatăl lui Dan Capatos a încetat din viață. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare, unde a publicat și o imagine în care apare alături de părintele său.

Realizatorul emisiunii „Xtra Night Show” trece prin momente dificile, după ce tatăl său a trecut în neființă, lăsându-și în urmă familia îndurerată. Capatos a transmis în mediul onșine un mesaj scurt, în care a anunțat plecarea tatălui său dintre cei vii.

Dan Capatos, în doliu, după moartea tatălui său

Dan Capatos a ales să anunțe trista veste a pierderii tatălui său prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Realizatorul tv a publicat o imagine în care se află alături de tatăl său, împreună cu câteva cuvinte emoționante.

De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata…”, a scris Dan Capatos pe Instagram, alături de o inimă neagră.

Prezentatorul de la Antena 1 a ales să nu dezvăluie și cauza decesului părintelui său, care s-a stins la vârsta de 83 de ani.

Dan Capatos alege, de obicei, să își țină familia departe de viața publică, însă de data aceasta a simțit nevoia să îi aducă un ultim tribut uneia dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Citește și: Cine este soția lui Dan Capatos. Momentul care le-a încercat cel mai mult relația: „Nu îmi simțeam mâna”

Citește și: Ce spune Dan Capatos despre „scandalul uitat” cu Mădălin Ionescu: „N-am nimic cu băiatul ăla”

Fanii prezentatorului, mesaje de condoleanțe

Fanii realizatorului i-au transmis acestuia mai multe mesaje de condoleanțe și încurajare. Printre cei care i-au scris lui Capatos pe rețelele de socializare se numără și Oana Roman sau actrița Ana bodea.

„Sincere condoleanțe!”, „Condoleanțe și putere!”, au scris internauții la anunțul făcut de Dan Capatos.

„Moartea unei persoane dragi este un moment dureros. Știu prin ce trece sufletul său. Sunt ferm convins că tatăl tău a fost o persoană deosebită și te rog cu plecăciune să primești cele mai sincere condoleanțe din partea mea. Dumnezeu să-l ierte!”, este un alt mesaj primit de realizator.

Citește și: Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

Citește și: Nadia Comăneci și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani. „Este un design creat special pentru mine! Mi-am dorit ceva unic!”

Dan Capatos, dezvăluiri despre copilărie

Cu toate că este o persoană care ține mult la viața sa privată, Dan Capatos mai dezvăluie, din când în când, frânturi din viața sa de familie. La un moment dat, acesta dezvăluia că a avut o copilărie frumoasă, părinții săi înconjurându-l cu dragoste.

Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă, nu mi-a lipsit nimic. Am o familie minunată şi unită. Am făcut tot ce face un copil normal la diferite etape de vârstă. Nu am fost un copil-problemă. Pe vremea aceea nu se drogau copiii, nu se îmbătau, nu făceau orgii. M-am rezumat doar la prostioarele tipice, mai degrabă apropiate de „Amintirile din copilărie’ ale lui Creangă, decât de ce se întâmplă acum”, a povestit la un moment dat prezentatorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Capatos

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton