Tatăl lui Anghel Damian, primele declarații despre relația fiului său cu Theo Rose: „Am preferat să-i observ de la distanță”

.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc în momentul actual. Deși preferă să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, persoane din anturajul lor le mai încântă fanii, din când în când, cu câteva detalii despre relația lor.

Tatăl regizorului, Laurențiu Damian, președinte al Uniunii Cineaștilor din România, a vorbit pentru prima dată despre relația fiului său cu Theo, dar și despre nepotul lui, Sasha.

Laurențiu Damian, primele declarații despre relația lui Anghel Damian cu Theo Rose

Deși se bucură din plin de momentele în care petrece timpul cu nepotul lui, Sasha, Laurențiu Damian a admis că îi observă pe Anghel și Theo de la distanță, alegând să nu se implice în relația lor.

Tatăl regizorului a făcut și primele declarații despre potențiala nuntă a fiului său cu antrenoarea de la Vocea României și spune că un inel sau o bucată de hârtie nu definește relația unui cuplu. Laurențiu Damian declară că Theo Rose și Anghel Damian sunt fericiți împreună și preferă să nu se amestece în alegerile lor.

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!”, a declarat Laurențiu Damian pentru Cancan.

Citește și: Theo Rose, despre cum l-a cunoscut pe Anghel Damian: „Nu am avut nicio așteptare” / Video

Citește și: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, părinți în primul an de relație. Ce o sperie pe artistă: „E și înfiorător” / Video

Citește și: Theo Rose a vorbit deschis despre relația cu Alex Leonte: „Despărțirea a fost în beneficiul amândurora” / Video

Laurențiu Damian, despre Sasha: „Seamănă cu tatăl lui”

Cât despre nepotul său de doar trei luni, celebrul regizor și scenarist spune că se bucură din plin de momentele petrecute împreună cu el, deși acest lucru se întâmplă mai mult la sfârșit de săptămână, din cauza programului încărcat al lui Anghel și Theo.

„Toată lumea știe că Theo Rose e foarte prinsă și cu concertele, dar și cu perioadele în care filmează. La Anghel e tot la fel! Și cum sunt plecați cam de dimineață până seara i-am vizitat în anumite zile de weekend. Atunci mi-am admirat nepotul. Mă uit cu atenție la gâgâlicea aceea, care începe să scoată tot felul de sunete, într-o limbă pe care momentan doar el o vorbește, noi, ceilalți, încercând să fim foarte atenți”, a afirmat tatăl lui Anghel Damian pentru publicația citată anterior.

De asemenea, acesta a precizat că alege să își strige nepotul Sasha și nu să folosească vreun nume de alint.

„Nu sunt și nu am fost niciodată genul de om care să se folosească prea mult de diminutive, așa că-l strig Sasha. Nu pare încă foarte familiarizat cu treaba asta, dar poate că cer eu prea multe de el acum”, a mai spus Laurențiu Damian.

Totodată, acesta a precizat că micuțul seamănă cu Anghel.

„Dacă e să mă întrebați pe mine, aș spune că micuțul seamănă cu tatăl lui, însă lucrurile sunt într-o continuă transformare, aș zice chiar de la o lună la alta. Însă pot să vă asigur că din doi oameni frumoși, din două persoane deștepte nu poate rezulta decât ceva absolut în aceeași linie”, a subliniat regizorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton