Tatăl lui Adrian Enache a murit. Mirela Vaida i-a transmis un mesaj emoționant artistului

.

Tatăl lui Adrian Enache a murit în cursul zilei de duminică, 18 iunie. Vasile Enache avea peste 80 de ani.

Cântărețul, în vârstă de 57 de ani, a aflat despre deces chiar înainte de a urca pe scenă, însă nu și-a anulat reprezentația și nici nu a lăsat publicul să își dea seama că trece printr-un moment dificil. Ulterior, Mirela Vaida, colega artistului de la teatru, a transmis vestea online, pe Instagram.

Mirela Vaida, alături de Adrian Enache după moartea tatălui artistului

„Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum… am avut spectacol în seara asta la Teatrul Tănase, alături de Adrian Enache. Lui Adi i-a murit tatăl… înainte de spectacol… iar Adi a fost impecabil. A cântat, a jucat, iar, între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist, să poți juca în momentele astea grele… Adrian, suntem cu toții alături de tine!” a scris Mirela Vaida online.    

Citește și: Kate Middleton, tribut adus Prințesei Diana la Trooping the Colour. Ținuta superbă purtată de Prințesa de Wales

Citește și: Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

Citește și: Adrian Enache a împlinit 57 de ani: „Ăsta da cadou! Îl primesc zilnic de la Iuliana!”

Adrian Enache va deveni bunic anul acesta

Fiica artistului, Diana Enache (25 de ani), va deveni mamă pentru prima oară în doar câteva luni. Diana formează de mai bine de patru ani un cuplu cu Ionuț Vîntu, fiul celebrului om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Diana a mărturisit că se înțeleg foarte bine, se completează perfect și că și-au dorit mult să devină părinți.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, mărturisea Diana Enache, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Theo Rose, prima noapte acasă cu Anghel Damian și fiul lor, Sasha. Cu ce se confruntă artista / Video

Sorin Ovidiu Vîntu: „Sunt fericit, în al 9-lea cer”

Sorin Ovidiu Vîntu este foarte bucuros să devină bunic.

„Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a declarat pentru Cancan.

Până în anul 2009, Adrian Enache a fost căsătorit cu mama Dianei, Corina Enache (55 de ani). În prezent și de mai bine de 26 de ani, artistul formează un cuplu cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc (55 de ani), alături de care mai are un fiu, David, în vârstă de 17 ani.

Citește și: Fosta soție a lui Adrian Enache a împlinit 55 de ani! Corina Enache este managerul unei agenții de turism și arată senzațional

Iuliana are foarte multe calități. Este sprijinul meu, este tot ce am. Este ca un roman care nu are sfârșit, este că o carte pe care o iei și nu poți s-o mai lași. Suntem de 26 de ani împreună și am învățat că nu trebuie să intervii în spațiul celuilalt. Am înțeles cine sunt eu, cine este ea și să nu ne sufocăm. (…) Și ea, și Corina au înțeles asta, de aceea am o relație excepțională cu fosta soție. Sunt două femei care merită tot respectul meu, sunt mamele copiilor mei. Eu am decis să fiu cu Iuliana, nu am fost nici eu stăpânul ei, nici ea al meu. La noi în familie nu s-a băgat nimeni. Nimeni nu are niciun drept asupra celuilalt, relația trebuie să fie ca o vacanță”, declara Adrian Enache în iunie 2022, pentru Fanatik.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton