Tatăl Denisei Răducu, în mare impas financiar, la șapte ani de la decesul artistei: „Prefer să mănânc mămăligă cu ceai”

.

Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste Denisa Răducu, cunoscută și sub numele de Denisa Manelista, se confruntă cu dificultăți financiare majore la șapte ani de la pierderea fiicei sale. Problemele cu banii sunt din ce în ce mai acute, mai ales după ce contractul de muncă i-a încetat în luna iunie. De ce refuză cu îndârjire să îi ceară ajutorul fiicei sale mai mari, Adelina?

Tatăl Denisei Răducu are mari probleme cu banii, după moartea fiicei sale

Emilian Răducu a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că situația sa financiară a devenit critică după ce contractul de muncă i-a încetat în luna iunie 2024. După 42 de ani de muncă, tatăl Denisei Răducu așteaptă decizia de pensionare, dar până în prezent nu a primit niciun leu.

Au trecut trei luni în care nimeni nu mi-a dat niciun leu. Am fost la oficiul de pensii, dar mi s-a spus că nu au reușit să se ocupe și de dosarele noastre”, a explicat acesta pentru click.ro.

Cu toate că a acumulat o vechime considerabilă în muncă, Emilian Răducu nu se așteaptă la o pensie suficient de mare pentru a-i acoperi nevoile de bază. El estimează că pensia sa va fi „trasă de păr” și cu greu va ajunge la suma de 2.000 de lei. În tot acest timp, bărbatul se întreabă „din ce trăiește un om” până când va începe să primească pensia mult așteptată.

Pentru Emilian Răducu, însă, cel mai dificil lucru este să își păstreze independența financiară și să nu devină o povară pentru fiica sa din Spania.

Cum să îi cer bani fiicei mele? Are și ea greutăți. Prefer să mănânc mămăligă cu ceai, dar nu mă împrumut de la ea!”, a mărturisit el, refuzând categoric să își pună familia într-o situație dificilă.

Emilian Răducu refuză să închirieze apartamentul Denisei

Deși se confruntă cu dificultăți financiare, Emilian Răducu și familia sa au ales să nu închirieze apartamentul Denisei Răducu din București sau casa din comuna Ștefănești. Ambele proprietăți au rămas exact așa cum le-a lăsat artista înainte de a-și pierde viața în 2017, iar familia consideră că este mai bine să le păstreze așa, fără să permită altor persoane să le locuiască.

Nu există așa ceva, nu închiriem nici apartamentul Denisei, care a rămas mobilat așa cum l-a lăsat ea, înainte de a pleca din această lume, și nici casa ei, de aici, din comună, din Ștefănești. Pe cine să bagi în casă, ce chiriași? Ne e și teamă. În aceste case mai stă fiica cea mare, când vine din Spania, apoi le vor rămâne nepoatelor”, a mai mărturisit Emilian Răducu, exclusiv pentru Click!

Medicii nu au mai putut face nimic pentru Denisa Răducu

Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de doar 27 de ani, din cauza unei boli hepatice severe. Deși avea resurse financiare suficiente pentru tratamente și intervenții medicale, boala ei a avansat prea rapid pentru a putea fi oprită. Tatăl Denisei își amintește cu durere ultimele zile petrecute alături de fiica sa și modul în care aceasta căuta soluții disperate pe Internet pentru a-și salva viața.

Avea bani, ca să se salveze, zile n-a mai avut!”, a spus Emilian Răducu, cu inima grea, pentru sursa menţionată anterior.

Familia a încercat toate variantele disponibile, ajungând chiar și la clinici din străinătate, dar nicio intervenție nu a putut opri evoluția bolii. Deși au avut speranțe mari, medicii din Austria nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Sursa foto: Facebook şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton