Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are un copil cu fiica lui vitregă. „Suntem pe Pământ pentru a ne reproduce!”

.

Tatăl lui Elon Musk, Errol (76 de ani) a recunoscut că are un copil cu fata lui vitregă, Jana Bezuidenhout, potrivit presei internaționale. Errol a confirmat informația după trei ani de speculații.

Singurul motiv pentru care suntem pe Pământ este pentru a ne reproduce – a spus Errol, într-un interviu recent, conform The Sun.

Tatăl lui Elon Musk și Jana (35 de ani) au devenit părinții unei fetițe în 2019. Errol a mai mărturisit că sarcina Janei a fost neplanificată. Cei doi nu mai locuiesc împreună din cauza diferenței de vârstă.

Familia Musk a fost șocată de veste și nu acceptă situația.

Errol Musk, de profesie inginer, s-a căsătorit cu Maye Haldeman Musk în 1970. Cei doi au trei copii – Elon, Kimbal și Toska. După despărțire, în 1979, Errol s-a căsătorit cu Heide Bezuidenhout, o văduvă tânără, care avea la rândul ei trei copii, printre care și pe Jana.

Errol și Heide au avut împreună doi copii și el s-a implicat în creșterea acestora, dar și a Janei. După 18 ani de căsnicie, Errol și Heide au divorțat, iar în 2017 a ieșit la iveală faptul că Errol a avut o relație cu Jana, din care au rezultat doi copii – un băiat, în 2017 și o fată în 2019.

Citeşte şi: Gerard Pique regretă despărțirea de Shakira? Cum a fost surprins fotbalistul

Citeşte şi: Oana Lis, surprinsă într-o ipostază neașteptată la mare. Cum s-a fotografiat soția lui Viorel Lis

Citeşte şi: Ricky Martin e acuzat de violență domestică și de incest, de către nepotul său. Avocatul cântărețului a răspuns imediat acuzațiilor

Citeşte şi: Cum și-a surprins Leonard Miron iubitul de ziua lui. „Omul ăsta merită!”

Are 35 de ani. Nu este o situație practică. Dar în cele din urmă, dacă eu voi mai fi prin preajmă, este posibil să se întoarcă la mine. Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără se simte mai plin de viață. Dar dacă diferența de vârstă este prea mare, se va observa – a mai spus Errol.

Fiul celebru al lui Errol, Elon Musk, are noua copii și susține, ca tatăl său, creșterea ratei natalității. Din prima căsnicie cu Vivian Jenna, Elon are gemenii Wilson și Griffin (18 ani) și tripleții Kai, Damian și Sax (16 ani). Elon și Vivian au mai avut un fiu, Nevada Musk, care a decedat la 10 săptămâni după naștere. Afaceristul a devenit din nou tată de gemeni în 2021, iar din fosta relație cu Grimes, el mai are un băiat,  X Æ A-XII, în vârstă de 2 ani.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton