Tallulah, fiica lui Bruce Willis, spune că boala actorului este „foarte agresivă și foarte rară”. „Mă zbat între prezent și trecut!”

.

Una dintre fiicele lui Bruce Willis, Tallulah Willis, a vorbit despre demența “cu adevărat agresivă” a tatălui ei și despre motivul pentru care este atât de important ca familia ei să fie deschisă cu privire la acest subiect.

Actorul de la Hollywood, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la un an după ce familia sa a dezvăluit că suferă de afazie, o afecțiune care afectează vorbirea și limbajul.

„Mă tot zbat între prezent și trecut când vorbesc despre Bruce”

 „Ce se întâmplă cu tatăl meu – are o boală cognitivă cu adevărat agresivă, o formă de demență care este foarte rară”, a declarat Tallulah Willis pentru The Drew Barrymore Show miercuri, citată de news.sky.com.

Ea a adăugat că au fost sinceri cu privire la această afecțiune, deoarece „așa suntem noi ca familie”.

„Dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să vorbim public despre FTD, deoarece nu există suficiente informații”, a spus ea.

Citeşte şi: Bruce Willis deschidea focul fără avertisment și întreba ce caută pe platouri, în ultimii ani de carieră. Dezvăluiri fără precedent despre celebrul actor

Citeşte şi: Bruce Willis, greu de recunoscut în timp ce se plimba cu mașina în Marea Britanie. Imagini dezolante cu marele actor

Citeşte şi: Bruce Willis nu mai poate comunica bine, după diagnosticul de afazie și demență frontotemporală. Și-a pierdut „bucuria de a trăi”

Citeşte şi: Imagini înduioșătoare cu Bruce Willis. Soția actorului: „E greu să trăiești cu demența”

Tallulah Willis nu a știut nimic despre FTD înainte ca tatăl ei să se îmbolnăvească

„Dacă putem face ca un lucru cu care ne luptăm ca familie să ajutăm alți oameni și să schimbe situația, să se transforme în ceva frumos, atunci totul devine cu adevărat special pentru noi.”

Ea a spus că „habar nu avea” despre FTD înainte de diagnosticul tatălui ei.

Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că atunci când își petrece timpul cu tatăl ei, obișnuiesc să ascultă muzică împreună.

„Să fie muzică și să simți această energie a iubirii este cu adevărat special”, a spus ea.

 „Este o modalitate foarte frumoasă pentru mine de a mă vindeca. Prin asta edevin ca un arheolog pentru problemele tatălui meu, pentru lumea lui, micile lui”, a adăugat ea.

Întrebată despre starea de sănătate a tatălui ei, Willis a spus: „El este la fel, ceea ce, cred că, în acest sens, am învățat că este cel mai bun lucru pe care îl poți cere. Văd dragoste când sunt cu el. Și este tatăl meu, mă iubește.”

„Încă știe cine sunt și se luminează la față când intru în cameră”

La începutul acestui an, ea a scris un eseu pentru Vogue despre cum reușește să se împace cu boala lui.

„A început cu un fel de vagă lipsă de reacție, pe care familia a atribuit-o modului în care vestea a fost primită la Hollywood”, a scris Willis.

Ulterior, lipsa de reacție „a căpătat proporții”, a adăugat ea

„Încă știe cine sunt și se luminează la față când intru în cameră. S-ar putea să știe întotdeauna cine sunt sau să aibă o zi proastă uneori. O diferență între FTD și demența Alzheimer este că, cel puțin la începutul bolii, prima se caracterizează prin deficite motorii și de limbaj, în timp ce a doua este mai mult despre pierderile de memorie. Mă tot zbat între prezent și trecut când vorbesc despre Bruce: el este, el a fost, el este, el a fost. Asta pentru că am speranțe pentru tatăl meu, nu sunt pregătită să renunțe la el.” – a continuat.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton