Talentul cu care fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu uimește la șase ani: „Disciplina este un fundament esențial”

.

Octavia Geamănu are convingerea că fiul său îi va călca pe urme lui Marian Ionescu, celebrul ei soț. Andrei are un talent deosebit și reușește să își facă părinții mândri. Puștiul cântă foarte bine la pian și, chiar dacă nu studiază zilnic, vine tare din urmă.

Fiul Octaviei Geamănu are o adevărată pasiune pentru muzică, semn că moștenirea genetică își spune cuvântul sau poate că muzica trupei Direcția 5 îi dă aripi.

Octavia Geamănu, impresionată de fiul său, Andrei: „Sunt absolut sigură că îi va calca pe urme tatălui său”

“Disciplina este un fundament esențial pentru reușita în orice domeniu. Este o calitate care poate face diferența între cei care își ating obiectivele și cei care rămân în urmă. E ceva ce adeseori îi spun lui Andrei. Așa că nu trece o zi fără studiu atunci când suntem acasă. Nu vă imaginați că stă din proprie inițiativă zilnic la pian. Aș vrea eu! Dar mă văd pe mine când eram mică. Nimic n-aș fi făcut dacă nu m-ar fi împins mama constant de la spate. Însă și când pornește, nu se mai oprește.

E foarte conștiincios. Sunt absolut sigură că îi va calca pe urme tatălui său. Stați pe-aproape. Acum trec anii… Azi se pregătește pentru clasa 1. Într-un mâine mai rapid decât am crede, pleacă în turneu. Am clipit și a trecut timpul. Dar până atunci….mama-mpunge și eu trag”, mărturisește Octavia Geamănu, despre fiul său.

Citeşte și: Octavia Geamănu și Marian Ionescu au fugit cu fiul lor în vacanță. Ce a impresionat-o pe vedetă

Citeşte și: Octavia Geamănu, din vacanță, la spital. „Dureri crunte, sângerări în ureche!”. Ce a pățit soția lui Marian Ionescu

Citeşte și: Ce face Octavia Geamănu după concedierea de la Antena 1. „Procesul continuă, desigur”

Citeşte și: Iuliana Marciuc, sărbătorită de Adrian Enache și de fiul lor la aniversarea de 56 de ani. Ce tort a avut

Andrei cântă, Marian Ionescu pictează

Și dacă Andrei excelează la capitolul muzică, Marian Ionescu are un talent deosebit la pictură. Componentul trupei Direcția 5 „hipnotizează” cu operele lui.

“Mereu am spus că muzica face viața mai frumoasă. Însă pictura înfrumusețează nu doar sufletul, ci și casa. Să mă credeți pe cuvânt când vă spun că toți pereții casei noastre sunt plini cu lucrări realizate de soțul meu, de care nu mă dezlipesc pentru nimic în lume. Și, la fel, să mă credeți pe cuvânt că nu e om care să vină la noi și să nu se simtă hipnotizat.

Vă las aici câteva dintre tablourile pictate de Marian, să vă bucure ochii și sufletele. Cam tot ce vedeți aici se află în casele unor oameni îndrăgostiți de ceea ce iese din mâinile lui de mai bine de un deceniu”, mai spune Octavia Geamănu.

Citeşte și: Iuliana Marciuc, sărbătorită de Adrian Enache și de fiul lor la aniversarea de 56 de ani. Ce tort a avut

Octavia Geamănu continuă procesul cu Antena1

Vedeta se află în proces cu Antena1 după ce a fost scoasă de pe post, iar mai apoi concediată. „Am un proces în desfăşurare cu un nou termen la jumătatea lunii septembrie. Niciodata nu mi-am pierdut vremea, şi totuşi, simt şi acum că fostul angajator mi-a furat un an din activitatea profesională” , precizează Octavia Geamănu, pentru paginademedia.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton