Talentul ascuns al Prințesei Charlotte. Fiica Prinților de Wales a moștenit pasiunea mamei sale, Kate Middleton

.

Prințesa Charlotte pare să calce pe urmele active ale mamei sale, Kate Middleton, care are o serie de hobby-uri sportive. Prințesa Charlotte ar putea fi un membru al familiei regale, dar în multe privințe este la fel ca alți copii de vârsta ei, iar acest lucru îl demonstrează pasiunile ei.

Prințesa Charlotte are un talent ascuns

Prințul William și Kate Middleton s-au străduit să le ofere copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, o copilărie cât mai normală. Și, deși tind să-și păstreze viața de acasă cât mai departe de luminile reflectoarelor, ocazional oferă câte o informație cu privire la activitățile micilor prinți.

Prințesa Catherine a oferit câteva detalii despre fiica ei în timpul unei vizite în Irlanda, în anul 2020. Atunci, ea a dezvăluit că Charlotte are un hobby aparte și dă dovadă de un real talent.

Charlotte este foarte pasionată de gimnastică, face roata, se sprijină în mâini, face de toate”, a afirmat Kate în timpul unei vizite în care cuplul regal a întâlnit un grup de artiști de circ.

„Este atât de bine pentru abilitățile lor de bază de echilibru și coordonare”, a adăugat ea, citată de The Mirror.

Citește și: De ce este Prințesa Charlotte „cel mai bogat copil regal din lume”. Valoarea averii ei o depășește pe cea a Prințului George

Citește și: Dovada că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt la fel ca toți ceilalți. Ce responsabilități au Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

„Și flexibilitatea lor este foarte bună pentru sănătatea lor pe termen lung, nu-i așa? Am fost recent să urmărim Cirque du Soleil, a fost uimitor”, a completat Prințul William.

Mica prințesă, pasionată de balet, la fel ca Prințesa Diana

Se crede că Charlotte are și un alt hobby foarte iubit – baletul. S-a raportat anterior că Charlotte a luat lecții private de balet la o școală de dans din sudul Londrei. Și se știe că Kate Middleton și-a luat fiica să vizioneze Spărgătorul de nuci la Royal Opera House din centrul Londrei.

De asemenea, se spune că tinerei prințese în place tenisul, la fel ca mamei sale, și are o pasiune pentru călărie, precum străbunica sa, Regina Elisabeta.

Citește și: De ce nu stau Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la masă cu părinții lor de sărbători

Citește și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Baletul este, de asemenea, un lucru pe care Charlotte îl are în comun cu bunica ei, regretata Prințesă Diana. În copilărie, Diana a aspirat să fie balerină profesionistă, dar a fost respinsă din cauza faptului că era prea înaltă.

Diana, care a devenit patronă a Baletului Național Englez, i-a plăcut atât de mult să danseze, încât a făcut un spectacol surpriză la Royal Opera House din Londra. În decembrie 1985, Charles și Diana au participat la un spectacol de gală în locația istorică. La jumătatea spectacolului, Prințesa și-a părăsit în liniște locul din loja regală pentru a dansa pe scenă alături de dansatorul Wayne Sleep. Cei doi au dansat pe „Uptown Girl” a lui Billy Joel, melodie aleasă chiar de Prințesa de Wales.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințesa Charlotte

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton