Survivor All Stars 17 ianuarie. Jador și Zanni au ajuns la cuțite: „Nu te poți compara cu mine” / Video

.

Survivor All Stars 17 ianuarie 2024. Primele certuri deja și-au făcut loc printre concurenții noului sezon al emisiunii Survivor. Jador și Zanni au avut o discuție aprinsă în ediția de miercuri, după ce Faimoșii au câștigat amuleta cu doar o zi în urmă.

Dacă în prima zi au existat câteva neînțelegeri în tabăra Faimoșilor, de data aceasta un adevărat scandal a izbucnit între Jador și Zanni. Totul, din cauza amuletei care a rămas la trapper, lucru care nu a fost deloc pe placul lui Jador, care crede că acesta are planuri ascunse cu acea amuletă.

Jador și Zanni, „la cuțite” din cauza amuletei, la Survivor All Stars

După ce Zanni a decis să păstreze amuleta și a afirmat că po va folosi pentru echipă, Jador l-a acuzat că ar avea gânduri ascunse. Acesta a vrut să îl demaște de față cu toată lumea, astfel că a izbucnit un adevărat conflict între cei doi concurenți de la Survivor All Stars.

După ce Daniel Pavel a anunțat că regulile competiției s-au schimbat, iar participanții trebuie să treacă de duelurile eliminatorii pentru a merge mai departe în competiția din Dominicană, spiritele s-au încins în tabăra Faimoșilor.

După ce amuleta câștigată de Jador și Zanni la Survivor a rămas în posesia acestuia din urmă, cântărețul a susținut că, de fapt, coechipierul său ar avea de gând să folosească amuleta pentru propriul beneficiu. Asta după ce aceștia au decis să o utilizeze pentru a ajuta întreaga echipă.

Astfel, Jador a lansat acuzații dure la adresa lui Zanni.

„Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești. Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă”, i-a spus Jador lui Zanni.

Citește și: Survivor All Stars România: Tensiuni în camp înainte de primul consiliu. Jador: „Nu-mi place să fiu prostit pe față” / Update

Citește și: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Citește și: Cine este Lilia Crudu (Lola) de la Survivor All Stars România. „La 18 ani am plecat în Coreea de Sud”

Citește și: Cine este Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. Are doi copii și s-a apucat de sport după ce a fost victima bullyingului

Zanni, replică acidă la adresa lui Jador

Zanni nu s-a putut abține și i-a răspuns lui Jador: „Eu bag pe toată lumea în seamă”.

„Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă”, a continuat cântărețul, cu Zanni spunându-i: „N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine”.

„Nici nu te poți compara cu mine vreodată”, a subliniat fostul câștigător al Survivor România.

„Dacă erai ca mine, nu ne băgai pe niciunul în seamă, bă’! Eram mici pentru tine”, a continuat Jador supărat în continuare.

În acel moment, Zanni i-a spus că nu înțelege de unde a pornit totul.

„Păi problema mea e că tu vrei să ții amuleta aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă și încerci să joci niște jocuri psihologice cu mine. Nu merge. Ai zis că i-o dai lui Moroșanu… Și? Hai, dă-i-o lui Moroșanu. Ia, vino, Moroșanu, vino încoace”, a spus Jador.

Dialogul aprins dintre cei doi a continuat, cu Zanni spunând că el nu are nevoie de acea amuletă, dar nu vrea să o dea nimănui.

„Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu”, a precizat el.

„Când o să ai o inimă bună, atunci o să fii un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… E o diferență între porumbel și șarpe”, a mai spus Jador.

În fața lui Daniel Pavel, Zanni i-a dat din nou replica lui Jador: „Jador tot crede în Dumnezeu, dar Dumnezeu de ce a lăsat oare la mine ultima dată simbolul ăsta? Vere, nu ai cum să vorbești cu mine când rămâi ca o trotinetă în urma traseului. Eu voi duce cu pieptul în față toată invidia din echipă, dacă se va forma, pentru că am fost ales și dacă voi câștiga Survivor All Stars, îl voi câștiga fără simbol. Dacă voi fi eliminat de echipă, n-am niciun drept să mă salvez cu simbolul. Plec acasă și îl înmânez următorului. Lui Jador nu i-a convenit asta. Dar ce-mi pasă mie ce îi convine lui Jador, când el este în urma traseului ca o trotinetă”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la Survivor All Stars

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton