Survivor All Stars, 15 februarie. Echipele Războinicilor și Faimoșilor au fost reconfigurate: „Sunt șocat!”

.

Schimbări importante au avut loc în cele două echipe de la Survivor All Stars. Câțiva concurenți au făcut schimb de echipe, iar Jorge și Jador au fost cei care au început reconfigurarea triburilor Războinicilor și Faimoșilor.

În ediția de joi, 15 februarie 2024, la Survivor All Stars România au avut loc schimbări importante în echipele din Republica Dominicană, după ce Daniel Pavel a făcut un anunț de proporții. Prezentatorul a precizat că soarta celor două triburi se va schimba, iar Jador și Jorge vor avea de luat decizii grele.

Schimbări importante la Survivor All Stars

„Acesta nu este un Consiliu obișnuit. Este pentru ultima oară când vă vor vedea în această formulă. Să vă spun pas cu pas ce schimbări se vor produce – Jador și Jorge… veți avea de luat decizii foarte grele amândoi. Triburile vor fi aceleași ca nume, nu vor mai fi aceleași ca membri. Voi doi veți reconfigura această competiție, în acest moment”, a afirmat Daniel Pavel, spre surprinderea tuturor.

Jorge a fost nevoit să intre în echipa Războinicilor și să își aleagă noii colegi de trib. Același lucru l-a făcut și Jador, dar în echipa Faimoșilor.

Primul care a făcut nominalizarea a fost Jorge, urmat de Jador, cei doi fiind nevoiți să aleagă câte o fată. Apoi, cei aleși au nominalizat, la rândul lor câte o fată și un băiat, până ce s-au format cele două noi triburi.

Citește și: Survivor All Stars 14 februarie 2024. Ana Porgras, luată cu targa de pe plajă. „Alergătura asta te omoară” / Foto

Citește și: Elena Marin, dezvăluiri după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce spune despre Faimoși și Războinici: „Mulți ar tăia în carne vie” / Exclusiv

În urma alegerilor, Jorge a devenit membru al tribului Războinicilor, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor. Ceilalți concurenți au rămas în triburile în care au intrat inițial, la Survivor România.

„Sunt șocat să-mi văd colegii pe partea cealaltă. Abia aștept să concurez împotriva lor, deși îmi sunt prieteni”, a afimrat Andrei Ciobanu după reconfigurarea echipelor.

Reacția lui Jador, când a fost propus spre eliminare

Înainte de a afla că se vor reconfigura echipele, Faimoșii au fost nevoiți să propună doi concurenți. Aceștia credeau că este vorba despre o eliminare, însă surpriza cea mare a fost când prezentatorul i-a anunțat că, de fapt, cei doi vor fi cei care vor începe refacerea triburilor.

La votul comun, numele care a apărut de cele mai multe ori pe cartonașele de vot a fost cel al lui Jorge.

Mai apoi, TJ Miles, cel care avea colanul de imunitate, a trebuit să facă propria alegere. După un discurs care i-a indus pe mulți în eroare, TJ Miles a aruncat bomba! L-a nominalizat pe Jador, spre surprinderea și a Faimoșilor și a Războinicilor.

Citește și: Reacția Roxanei Nemeș după ce a fost jignită în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce i-a replicat lui Cristi Mitrea

Citește și: Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

Când a auzit că este nominalizat, Jador a ținut un discurs surprinzător.

„Domnu’ Dan, am emoții. Eu mă numesc Ionuț Dumitreche, sunt cântăreț, știți foarte bine că fac parte dintr-o tagmă muzicală, manele. Mulți ascultăm, mulți nu recunoaștem. Mie îmi place la nebunie acest gen muzical. Îmi place să-l fac, să-l trăiesc, ador să fac asta, iubesc să fac asta, n-aș putea face vreodată altceva. Zic că fac parte dintr-o tagmă pentru că niciun alt coleg de-al meu nu ar veni vreodată să doarmă pe o scândură, să poarte o singură pereche de boxeri o lună, nespălați, că atâta avem deocamdată, să nu facă un duș, să nu mănânce nimic. Ei stau în palatele lor, la mașinile lor de lux.

Nu mai vorbesc despre internet și alte chestii. Plângem de foame și ne este greu. Am acceptat să vin aici pentru că am vrut să văd unde pot să merg să mă redescopăr, să citesc Biblia liniștit, să țin un post intermitent, să mă vadă oamenii așa cum sunt eu, cu bune și cu rele. Dacă plec, plec, dacă rămân, rămân. Am emoții”, a fost discursul ținut de Jador după ce a fost propus spre eliminare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la Survivor All Stars România

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton