Surprize de proporții la “Vocea României” pe 1 decembrie. Ce vedetă se va alătura celor cinci jurați

.

Surprize de proporții la “Vocea României” pe 1 decembrie. Vineri, de la 20:30, încep edițiile LIVE Vocea României! Cei 12 concurenți care au rămas în competiție sunt pregătiți să uluiască prin interpretări spectaculoase.

O seară cu muzică 100% românească va răsuna în casele telespectatorilor. Antrenorii vor urca și ei pe scenă, iar surprizele pentru primul LIVE nu se vor opri aici.

„Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm”

În ”camera vocilor țapene” se va afla Alina Ceușan, care le va aduce telespectatorilor reacțiile emoționante ale concurenților care vor urca pe scenă.

„Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României și de elementul de noutate pentru mine – ideea de LIVE. Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș și mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României și să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoție, așa că vă așteptăm în fața ecranelor să o trăiți 100% alături de noi”, a declarat Alina Ceușan.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Așadar, nu ezitați să vă votați favoritul pe https://voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Theo Rose a dezvăluit ce se întâmplă cu concurenții în spatele camerelor de filmat

Jurata de la Vocea României a vorbit deschis despre ce înseamnă experiența participării la show-ul de talente a viitorilor artiști. Theo spune că participarea la Voce este un plus pentru oricine ăși dorește un viitor în muzică.

„Luându-ne după teoria că un artist trebuie să aibă voce, interpretare, piese, prezență scenică, imagine, discurs, Vocea României e un cadru ideal în care să te poți testa, să vezi cât de pregătit ești pentru a fi artist. Cred că e un exercițiu bine de făcut. Dar sigur că poți ajunge acolo unde îți dorești și fără experiența asta”, a spus Theo Rose, într-o sesiune de InstaStories.

Theo este încântată că tot mai mulți tineri își doresc să se afirme pe plan artistic.

„M-am bucurat că sezonul ăsta au venit foarte mulți tineri care s-au bucurat de proces, care au profitat de tot ce le-a oferit Vocea României ca resurse pentru că, în general la concerte nu e nimeni să te îmbrace, să te încalțe, să te machieze, nu-ți spune nimeni pe scenă numele tău la ecrane în spate, e nevoie de un buget mare ca să ajungi să faci toate lucrurile astea. Așa că e un context care îți educă idealurile (participarea la Vocea României)” – a adăugat artista.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton