Surpriză uriașă la Vocea României. O celebră soprană se alătură echipei lui Tudor Chirilă

.

Vocea României va începe în această toamnă pe Pro TV, însă surprizele continuă să apară. După ce s-a anunțat că Horia Brenciu revine în postura de jurat și va împărți scaunul dublu cu Theo Rose, o altă artistă se va alătura producției.

Mai exact, echipa lui Tudor Chirilă va avea un nou membru. Este vorba de o celebră soprană care este pregătită să îi ofere antrenorului ajutorul și suportul de care are nevoie pentru a câștiga acest sezon.

Irina Baianț se alătură echipei lui Tudor Chirilă la Vocea României

Cel de al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României vine cu numeroase schimbări. După ce juriul show-ului a suferit câteva schimbări, cu plecarea lui Denis Roabeș și revenirea lui Horia Brenciu, echipa lui Tudor Chirilă își schimbă și ea componența. Concurenții din echipa artistului vor avea un nou vocal coach în persoana Irinei Baianț.

Soprana în vârstă de 33 de ani a mai apărut la Vocea României în 2014, când a urcat pe scenă alături de Tiberiu Albu, precum și în 2022, când a stat alături de câștigătorul sezonului, Iulian Nunucă.

Irina Baianț s-a arătat încântată de noul ei rol și speră să reușească să îi ajute cât mai mult posibil pe concurenții din echipa lui Tudor Chirilă.

„Ne-am cunoscut la Vocea României în 2014, când am cântat în finală alături de Tiberiu Albu și am câștigat! Am rămas prieteni de-a lungul anilor, ne-am sfătuit în momente importante, am împărtășit bucurii profesionale și anul trecut am reușit să aducem trofeul, din nou, în echipă, invitată în finală, de această dată, alături Iulian Nunucă. Anul acesta, colaborarea cu Tudor Chirilă mi-a oferit scaunul de vocal coach pentru membrii echipei lui”, a scris Irina Baianț pe rețelele de socializare.

Citește și: Când începe „Vocea României”, sezonul 11. Pro TV a anunțat când va fi difuzat show-ul

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii „Vocea României”: „Nu o să vă vină să credeți” / Video

„Este o experiență superbă, emoționantă și cu ajutorul vostru câștigătoare și în acest sezon. Mulțumesc, Tudor! Echipei Vocea României și mai ales vouă celor care ne veți urmări și susține din 8 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30 pe ProTV. Sezonul 11 – The Joy of Singing. Vocea României!”, a mai scris soprana.

Theo Rose a schimbat tabăra

Theo Rose a rămas și ea printre membrii juriului Vocea României, însă nu alături de Smiley. Artista în vârstă de 26 de ani va împărți scaunul dublu cu Horia Brenciu.

Smiley a oferit și câteva declarații cu privire la acest subiect, dar și despre revenirea lui Horia Brenciu în emisiune.

Întrebat de Cancan dacă este mai bine singur pe scaun, artistul a afirmat: „Da, acum eu centrez, eu dau cu capul. Și nu știu dacă e mai bine sau mai rău. E altfel. Și Theo a avut aportul ei, îl are în continuare, acum în echipă cu Brenciu. Cumva „atingerea” unei femei și feelingul unei femei contează foarte mult în viața unui bărbat”.

Citește și: Un an fără Gabriela Duțescu de la „Vocea României”. Tudor Chirilă: „Mi-a fost prieten, mentor, m-a certat și m-a iubit”

Citește și: Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

De asemenea, Smiley spune că se bucură că Horia Brenciu a revenit la Vocea României.

„E mai distractiv, Brenciu e un tip distractiv. Și noi avem o grămadă de glume, unul cu celălalt. E un creator de conținut foarte bun și e și un antrenor foarte bun, are o grămadă de experiență, astfel încât poate să o împărtășească cu oamenii care vin la Vocea României!”, a mărturisit cântărețul.

De asemenea, Smiley a precizat că plecarea lui Theo Rose în tabăra lui Horia Brenciu a fost o „decizie de comun acord a producătorilor”, iar acest lucru nu l-a deranjat întrucât este obișnuit să fie singur pe scaun.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Baianț

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton