Surpriză în semifinala Vocea României. Anunțul făcut de Pro TV

.

Vocea României, sezonul 11, se apropie de final! În ediția de vineri, 8 decembrie, semifinaliștii vor urca pe scenă și vor încerca să convingă publicul telespectator că merită un loc în marea finală din 15 decembrie. În completarea momentelor spectaculoase pregătite de concurenți și antrenori, telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească și pe Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu și Theo Rose pe scenă.

Săptămâna trecută, în primul LIVE Vocea României, cei de acasă au decis, iar voturile lor au adus în semifinală opt dintre concurenți care sunt gata să facă spectacol în această seară, de la 20:30, la Pro TV.

Surpriza anunțată de Pro TV: Antrenorii urcă pe scenă, alături de concurenți, în semifinala Vocea României

Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu îl vor reprezenta spectaculos pe Tudor Chirilă, iar din echipa Irina Rimes, Delia Constantin și Vlad Musta vor face show. Prestații inedite vor fi și din partea scaunului dublu – Horia Brenciu & Theo Rose, cu Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi.

Smiley a pregătit momente extraordinare pentru cei din echipa sa, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, iar toate acestea pot fi urmărite într-o semifinală de neratat.

Citește și: Vlad Musta, înainte de semifinala Vocea României: “Trebuie să spun asta. Irina Rimes este mai mult decât antrenoarea mea” / Exclusiv

Citește și:  Ce sfat a primit Alex Maxim de la Smiley pentru semifinala Vocea României: „Am deplină încredere în el” / Exclusiv

Citește și: Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. Ce spune antrenoarea de la „Vocea României” despre succesul ei: „Asta e partea tragică”

Surprizele continuă, iar pe scenă vor urca și antrenorii care au pregătit momente uimitoare alături de concurenții lor, iar de emoțiile transmise de ei se vor putea bucura, la maximum, telespectatorii.

Iată care sunt cei 8 concurenți care s-au calificat în semifinala Vocea României

Echipa Irina Rimes: Vlad Musta și Delia Constantin
Echipa Theo Rose & Horia Brenciu: Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi
Echipa Smiley: Alex Maxim și Ana Stănciulescu
Echipa Tudor Chirilă: Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu

Cum poți vota favoritul

Cei de acasă sunt singurii care pot decide cine va merge mai departe, în finală! Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton