Fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise a renunțat la numele tatălui. Suri nu vrea să mai audă de celebrul actor

.

Suri Cruise a fost văzută cu mama ei în oraș pentru prima dată de când s-a dezvăluit că a renunțat la numele tatălui ei celebru, după ce ani la rând nu și-au mai vorbit.

Suri Cruise a renunțat la numele celebrului ei tată

Fiica starurilor de la Hollywood, Tom Cruise și Katie Holmes, a fost fotografiată în compania mamei sale prin New York, în timp ce ieșeau la cină la un restaurant elegant. Cele două au purtat ținute casual, Suri optând pentru o pereche de blugi, un tricou alb cu imprimeu, scurt până la buric și o jachetă jeans șic.

Katie Holmes a ales o pereche de blugi, un pulover tricotat bej și un trenci asortat. Apariția lor în public vine după ce s-a spus că Suri a renunțat la numele de familie faimos al tatălui ei Tom Cruise, iar în schimb poartă un nume care îi aduce un omagiu mamei sale.

Potrivit Hello! Magazine, fata celor doi actori poartă acum numele de Suri Noelle, Noelle fiind al doilea prenume al mamei sale în vârstă de 45 de ani. Renunțând la numele tatălui, Suri a anulat orice legătură cu acesta.

Se spune că Tom s-a simțit vinovat după ce a ratat recent împlinirea a 18 ani a fiicei sale, în timp ce era ocupat cu filmările la Londra. O sursă a declarat pentru Heat, la scurt timp după ziua ei de naștere: „Tom se simte vinovat că a pierdut atât de mult din viața ei, dar insistă că nu a exclus-o complet pe Suri din viața lui și că primește actualizări despre ea din când în când.”

Citeşte şi: Tom Cruise, suspectat că și-ar fi făcut intervenții estetice după ce a fost fotografiat la bustul gol. Actorul are 61 de ani / Foto

Citeşte şi: Tom Cruise, imagine rară alături de copiii adoptați în timpul căsniciei cu Nicole Kidman. Cum au fost surprinși

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Zici că sunt surori! Fiica lui Tom Cruise seamănă izbitor cu mama ei, Katie Holmes. Suri a împlinit 18 ani în primăvară

Citeşte şi: Divorţul lui Katie Holmes de Tom Cruise a afectat-o pe micuţa Suri

Potrivit aceleiași surse, Tom a încheiat înțelegerea pentru a „permite ei și mamei ei să-și trăiască propriile vieți pentru că asta și-a dorit Katie”. Înstrăinarea lui Tom de fiica lui vine după ce lui Katie Holmes i s-a acordat „custodia unică” a lui Suri în acordul lor de divorț.

Katie Holmes și Tom Cruise au divorțat în urmă cu 12 ani

Katie a cerut divorțul de Tom în iunie 2012, solicitând custodia legală, custodia rezidențială primară și o „pensie adecvată” de întreținere a copilului de la soțul ei. Actrița a menționat și o împărțire a proprietății în actele de divorț. Pe 9 iulie 2012, avocatul lui Katie a confirmat că divorțul ei cu Tom încheiat.

Tom Cruise a fost de acord ca parte a acordului lor să plătească 400.000 de dolari pe an pentru întreținere fetei. Acordul a durat până când Suri a împlinit 18 ani luna trecută. De asemenea, Tom a fost de acord să plătească toate cheltuielile lui Suri, inclusiv costurile medicale, stomatologice, de asigurări, educație, facultate și alte cheltuieli.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton