Suri Cruise, apariție de senzație la ziua de naștere a mamei sale. Suri și Katie Holmes seamănă ca două picături de apă / Foto

.

Suri Cruise a strălucit la ziua de naștere a mamei sale, Katie Holmes, care a împlinit 45 de ani pe 18 decembrie.

Katie și fiica ei cu actorul Tom Cruise, Suri, în vârstă de 17 ani, au ieșit luni seara în oraș pentru sărbătorirea zilei de naștere a actriței și au atras toate privirile celor din jur.

Katie Holmes: „Suri este foarte talentată!”

Cele două au fost fotografiate de paparazzi pe străzile din New York, în drum spre locul unde a avut loc aniversarea. Iar din fotografii se poate observa cât de mult a ajuns să semene Suri cu mama sa.

Katie a fost îmbrăcată într-o rochie neagră cu mâneci lungi, cu detalii din pene de-a lungul manșetelor și o pereche de cizme albe cu vârf ascuțit. Pe umeri, a purtat o haină lungă de culoarea fildeșului, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o poșetă din piele neagră.

Fiica lui Katie și a lui Tom Cruise a optat pentru o pereche de colanți negri, o haină lungă, gri și o eșarfă groasă, maro, cu model care i-a fost înfășurată în jurul gâtului.

Vezi în GALERIA FOTO cât de mult seamănă Suri Cruise cu mama ei.

Katie a fost căsătorită cu Tom timp de șase ani, între 2006 și 2012. Suri a venit pe lume în aprilie 2006.

Vara trecută, Katie a dezvăluit că fiica ei a înregistrat un cover al cântecului Blue Moon pentru filmul ei Alone Together, pe care vedeta de film l-a scris, l-a regizat și în care a jucat.

„Suri este foarte, foarte talentată. Ea a spus că o va face și a înregistrat-o. Așa că am lăsat-o să-și facă treaba ei”, a spus Holmes pentru Yahoo! Divertisment.

Ea a continuat: „Așa este modul în care fac eu în general. Este de genul: Acesta este ceea ce cred că ne dorim cu toții – du-te și fă-ți treaba!”

Citeşte şi: Detalii terifiante despre scientologie! Află ce poate păţi Suri Cruise

Citeşte şi: Divorţul lui Katie Holmes de Tom Cruise a afectat-o pe micuţa Suri

Citeşte şi: Așa mamă, așa fiică! Suri Cruise seamănă perfect cu Katie Holmes. Cum au fost surprinse cele două

Citeşte şi: Apariție rară! Cum arată fiul pe care Tom Cruise l-a adoptat cu Nicole Kidman

Întrebată care a fost motivul pentru care i-a cerut fiicei să cânte în film, Katie Holmes a răspuns: „Întotdeauna îmi doresc să lucrez cu oamenii cei mai talentați, așa că am întrebat-o pe ea.”

Holmes a mai dezvăluit că Suri a cântat în Rare Objects, un proiect scris, regizat și în care joacă personal, ce a fost lansat în aprilie.

Cruise va absolvi liceul în iunie, anul viitor și va începe facultatea în toamna lui 2024.

Starul  din “First Daughter” primește aproximativ 33.000 de dolari pe lună pentru întreținerea fetei, de la Tom Cruise, după divorțul lor.

Plățile se vor încheia în aprilie 2024, când Suri împlinește 18 ani. Cu toate acestea, actorul din Top Gun va plăti pentru școlarizarea fiicei sale, a aflat Daily Mail.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton