Supă cremă de broccoli, rețeta Laurei Cosoi. Face minuni pentru răceli!

.

Laura Cosoi (42 ani) nu este doar o actriță cunoscută, ci este apreciată pentru pentru rețetele pe care le pregătește. Aceasta a scos până în prezent trei cărți culinare, cu diferite rețete destinate atât copiilor, cât și adulților. De data aceasta, ea a ales să distribuie în mediul online unul dintre preparatele preferate ale fetițelor ei: supă cremă de broccoli.

Supă cremă de broccoli, după rețeta Laurei Cosoi

Laura Cosoi a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că fetița ei, Lara, este puțin răcită, astfel că nu a mai putut merge la grădiniță. Cum a rămas acasă cu mama ei, Laura a decis să îi pregătească micuței o supă cremă delicioasă, care face minuni pentru răceli.

„Supă cremă de brocolli pentru șmechera de Lara care este răcită și azi a stat acasă cu mine”, a spus actrița în mediul online, moment în care a împărtășit cu fanii ei și rețeta acestui deliciu culinar.

Ingredidente

  • Broccoli
  • cartof dulce
  • morcov
  • ardei roșu
  • țelină
  • apio
  • mix de semințe
  • crutoane
  • parmezan
  • 2 linguri de smântână
  • 1 lingură ulei de măsline

Citește și: Tacos cu pui, rețeta Andreei Ibacka. Preparatul a stârnit controverse pe internet

Citește și: Pește în crustă de sare, rețetă recomandată de Cori Grămescu: „E gata în 30 de minute”

Mod de preparare

„Se fierb legumele, se scurg și apa se pune într-o cană. Se blenduiesc, se adaugă sare, smântâna, parmenzanul, uleiul de măsline și apa în care au fiert ca să îi dai consistența dorită”, a explicat Laura Cosoi.

Alte rețete cu broccoli

Broccoli are o multitudine de beneficii, precum întărirea sistemului imunitar, prevenirea cancerului și îmbunătățirea vederii. Această legumă, pe care mulți copii o ocolesc, te ajută să slăbești, întârzie îmbătrânirea și susține sistemul nervos.

Dacă îți place broccoli, află că există numeroase moduri în care îl poți găti. Cea mai rapidă rețetă este cea de broccoli gratinat.

Una dintre cele mai îndrăgite rețete a cărui vedetă este leguma verde este cea de chifteluțe de broccoli, pe care le puteți face după această rețetă.

Citește și: Carmen Brumă are o rețetă de pizza care nu îngrașă. Rapidă, gustoasă și „de slăbit”

Citește și: Gogoși rapide cu lingura, rețeta lui chef Sorin Bontea. Sunt gata în 20 de minute!

Jamie Oliver are și el propria rețetă cu broccoli, în care pune în evicdență gustul delicios al acestei legume: conopidă și broccoli cu brânză. Se pregătește ușor și dă dependență.

Dacă vrei să combini broccoli cu carne, atunci rețeta de Piept de pui cu broccoli în sos Alfredo este una delicioasă, care va convinge chiar și pe cel mai mic mofturos al casei să mai ceară o porție.

O cină rapidă, gata în doar 30 de minute, este cea în care pui pe masă Pui cu ciuperci și broccoli. Însă, dacă ești la regim, atunci trebuie să încerci o salată de broccoli, slabă în grăsimi.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton