Suma uriașă de bani pe care Selly a pierdut-o: „O investiție în ceva care nu era ce trebuie. Din greșeli înveți” / Exclusiv

.

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut de public drept Selly, a „învățat meserie” de la mentorul lui, Ștefan Lucian Gîtiță, fondatorul casei de discuri Global Records, la care sunt semnați artiști precum INNA, Antonia și Irina Rimes, printre alții, dar și mai mulți influenceri români cunoscuți. Selly și Lucian sunt principalii investitori în festivalul „Beach, Please!” de la Costinești, care are loc între 10 și 14 iulie. În exclusivitate la Fresh by Unica, vloggerul de 23 de ani a dezvăluit care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în urma organizării acestui eveniment de amploare, la ce alt proiect ambițios lucrează în prezent, ce vicii are, dar și care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a pierdut-o.

Selly, acționar în două festivaluri de muzică, „Beach, Please!” și „Hustle Festival”. Lecția pe care a învățat-o

La doar 23 de ani, Selly are o experiență notabilă în mai multe domenii. A început cu producția media, mai apoi implicându-se în organizarea de festivaluri de muzică, iar în prezent își dorește să intre și pe piața de imobiliare. Evoluția lui se datorează atât faptului că lucrează de la vârsta fragedă de doar 11 ani, cât și îndrumării lui Ștefan Lucian Gîtiță, CEO-ul și fondatorul casei de discuri Global Records.

Cea mai importantă lecție pe care Selly a învățat-o în acest proces a fost că festivalurile nu sunt o afacere profitabilă de la început și că acestea necesită investiții generoase și răbdare până ca rezultatele să se arate.

Citește și: Selly, organizatorul festivalului Beach, Please!: „Sunt convins că și cei mai mari hateri, dacă ar sta cu mine o zi, și-ar schimba părerea despre cine sunt” / Exclusiv

„Este de departe cel mai amplu proiect pe care l-am întreprins”

„Atâta timp cât tu vrei să fie un festival bun, trebuie întâi să demonstrezi și să investești foarte mult ca să oferi oamenilor cele mai bune condiții, chiar dacă pierzi bani un an sau doi. E această lecție a răbdării și a viziunii pe termen lung. Cu toții ne dorim afaceri care devin repede profitabile, e firesc”, a spus Selly, la Fresh by Unica.

În ciuda provocărilor și obstacolelor întâmpinate pe parcurs, Selly a descris experiența organizării festivalului „Beach, Please!” drept o călătorie foarte frumoasă. „E o onoare să pot să mă numesc co-fondator. Este de departe cel mai amplu proiect pe care l-am întreprins în toată viața mea și mă bucur că sunt parte din echipa asta frumoasă care s-a format”, a completat vloggerul.

Citește și: De ce a refuzat Selly invitația la „Asia Express”. „Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo.” Ce l-a învățat experiența „Selly Show” / Exclusiv

Ce vicii are Selly: „Asta este o problemă”

Selly are două vicii de care își dorește să se lase, viteza și mâncarea. În luna martie, Selly a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile și a primit o amendă de 3.330 de lei, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 236 de km/h pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

„Îmi plac foarte mult mașinile. În rest nu am alte vicii. Îmi place să mănânc bine. (zâmbește) Asta este o problemă. Sunt foarte gurmand. Și recunosc că uneori îmi place viteza. E un viciu. Pentru mine, e o chestie, uneori, de deconectare sau de relaxare, lucru total greșit, pe care nu o să-l mai repet acum că mi-am învățat evident lecția. Cam astea sunt”, a spus Selly, pentru Unica.ro.

Citește și: „Ar fi foarte tare să fac un copil și acum.” Ce spune Selly despre relația cu Smaranda Știrbu și căsătorie / Exclusiv

Selly, în fazele incipiente ale unui nou proiect ambițios: „Nu s-a făcut foarte des în România”

Când vine vorba de viitorul carierei sale, pentru Selly cerul este limita. Își dorește să se perfecționeze în tot ceea ce a făcut până acum, dar și să încerce lucruri noi.

„Sunt în fazele foarte incipiente ale aceste idei. Vreau să încep să dezvolt producții de documentar, să fac foarte multe documentare, la volum. Cred că m-aș pricepe la asta. Am deja foarte multe idei. Mi se pare că noi, ca țară, oferim foarte multe subiecte bune pentru documentare comerciale și nu s-a făcut asta foarte des în România. Au fost câteva exemple de succes. Dar n-a venit cineva care să zică: «Ok, vreau să produc 15 documentare pe an»“, a mai spus Selly, la Fresh by Unica.

Citește și: Selly, detalii din culisele „Buzz House: The Movie”. „Bani, timp, nopți pierdute.” Investiția în film s-a ridicat la 1 milion de euro / Exclusiv

„În orice afacere pe care vrei să o întreprinzi trebuie să te gândești ce plus valoare poți să aduci”

În viitorul apropiat, Selly își mai dorește să organizeze o serie de evenimente combinate cu cursuri de marketing și social media, domeniile în care el este cel mai bine pregătit. „Mi se pare că ar fi o afacere bună și cred că aș putea să vin cu plus valoare. În orice afacere pe care vrei să o întreprinzi trebuie să te gândești cam ce plus valoare poți să aduci la masă”, a explicat.

În paralel cu organizarea festivalului „Beach, Please!”, Selly a demarat filmările unei noi producții de cinema și pregătește simultan sezonul 5 „Buzz House”.

Citește și: Selly a cumpărat un apartament în Mamaia. Cât costă imobilul. „Este un proiect rezidențial de lux”

Suma uriașă de bani pe care Selly a pierdut-o: „Cu siguranță o greșeală, dar din greșeli înveți”

Tot la Fresh by Unica, vloggerul ne-a spus și care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a pierdut-o.

„Nu vă spun pe ce, dar e undeva la vreo 100 și ceva de mii de euro. O investiție în ceva care nu era ce trebuie. Cu siguranță o greșeală, dar știi cum e, din greșeli înveți. Nu trebuie să te demoralizezi, trebuie să faci mai bine pe viitor”, a spus Selly, pentru Unica.ro.

Selly, invitat la Fresh by Unica

În paralel cu cariera online, vloggerul conduce o companie media cu ajutorul căreia a contribuit la proiecte precum reality show-ul online „Buzz House”, filmele „Romina VTM” și „Buzz House: The Movie”, printre alte proiecte. Totodată, până în prezent, tânărul antreprenor a investit în două festivaluri de muzică de la Costinești, într-un apartament în Mamaia și plănuiește să intre și pe piața de imobiliare din București.

Tot la Fresh by Unica am mai vorbit cu Selly despre decizia lui de a nu urma o facultate, despre activitatea fundației lui caritabile, dar și despre planurile sale de a întemeia o familie alături de iubita lui, Smaranda Știrbu.

Foto: Instagram/@selly

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton