Zici că sunt surori! Fiica lui Tom Cruise seamănă izbitor cu mama ei, Katie Holmes. Suri împlinește 18 ani în primăvară

.

Suri Cruise și Katie Holmes seamănă ca două picături de apă.  Fosta soție a lui Tom Cruise și fiica lor, Suri, au fost surprinse de paparazzi în timp ce se plimbau prin New York, ambele având aceeași înălțime, dar și culoare de păr și coafuri similar.

Suri și Katie au fost fotografiate în timp ce se plimbau în SoHo, o zonă din New York cunoscută pentru locurile sale minunate pentru cumpărături.

Katie Holmes: „Suri este foarte, foarte talentată!”

Suri, în vârstă de 17 ani, purta o jachetă maro de iarnă căptușită cu lână, o pereche de blugi și cizme maro. În brațe ținea de o geantă maro asortată și râdea alături de mama ei. Pe de cealaltă parte, Katie (45 de ani), s-a afișat cu o jachetă din blugi, un pulover roșu, pantaloni negri și pantofi sport albi. Actrița și-a accesorizat look-ul cu o poșetă neagră, o pereche de ochelari de soare și un colier supradimentionat.

În imagini se poate vedea cum cele două zâmbesc și se bucură din plin de ziua lor de cumpărături.

Suri a ajuns să semene din ce în ce mai mult cu mama ei, ajungând-o în înălțime și având părul lung și castaniu ca al ei. De asemenea, tânăra i-a copiat și stilul vestimentar, manifestând simțul estetic al mamei sale.

Katie Holmes și Suri Cruise sunt adesea văzute împreună în New York, cu diverse ocazii. În ultimul an, cei doi au fost văzute în oral, la cină, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Katie. Iar cu ocazia zilei mamei sale, Suri a fost fotografiată cu un buchet de flori în mâini.

Citeşte şi: Suri Cruise, apariție de senzație la ziua de naștere a mamei sale / Foto

Citeşte şi: Detalii terifiante despre scientologie! Află ce poate păţi Suri Cruise

Citeşte şi: Divorţul lui Katie Holmes de Tom Cruise a afectat-o pe micuţa Suri

Citeşte şi: Apariție rară! Cum arată fiul pe care Tom Cruise l-a adoptat cu Nicole Kidman

„Mă simt binecuvântată să am o fiică specială”

Katie vorbește adesea despre legătura strânsă pe care o are cu fiica ei și se declară bucuroasă pentru că are ocazia să o vadă cum crește. „Mă simt binecuvântată să am o fiică specială. A fi mama ei este cel mai mare dar și un adevărat privilegiu” – a spus Katie pentru revista Shape.

Katie Holmes și Tom Cruise au fost căsătoriți timp de șase ani, între 2006 și 2012. Suri a venit pe lume pe 18 aprilie 2006. Fata a moștenit talentul părinților ei celebri și începe să le calce pe urme, manifestându-și abilitățile artistice. Vara trecută, Suri a înregistrat un cover al piesei Blue Moon, pentru filmul regizat și scris de mama sa, “Alone Together”.

„Suri este foarte, foarte talentată. Ea a spus că o va face și a înregistrat-o. Așa că am lăsat-o să-și facă treaba ei. Așa este modul în care fac eu în general. Este de genul: Acesta este ceea ce cred că ne dorim cu toții – du-te și fă-ți treaba!” a spus Katie Holmes pentru Yahoo! Divertisment.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton