Vedetele cu păr cărunt care au demonstrat că eleganța și feminitatea nu au vârstă. Salma Hayek: „Să vină înțelepciunea” / Galerie foto

.

În fiecare an, din ce în ce mai multe celebrități îmbrățișează naturalețea și spun „NU” ascunderii firelor albe. Cândva doar un semn al îmbătrânirii și, totodată, un motiv de rușine pentru femei, părul alb este, mai nou, cel mai în vogă „accesoriu” printre actrițele de la Hollywood. Salma Hayek, Katie Holmes și Andie MacDowell sunt doar câteva dintre vedetele internaționale care au făcut din părul cărunt o parte din look-ul lor.

Vedetele cu părul alb care au demonstrat că eleganța și feminitatea nu au vârstă

De câțiva ani, nu numai că am acceptat părul cărunt pe covorul roșu, ci am rescris narațiunea pentru a face părul alb de-a dreptul cool. Celebritățile din continuarea acestui articol sunt dovada noastră.

Dacă te intrigă părul cărunt și îți dorești să-l lași să strălucească dar ai temeri, acum există un procedeu numit blending care îți permite să faci tranziția în mod firesc și subtil, adăugând accente de păr cărunt nuanței tale naturale.

Pentru inspirație descoperă în GALERIA FOTO de mai jos celebritățile cu părul cărunt care și-au îmbrățișat culoarea naturală!

Salma Hayek

Salma Hayek nu se sfiește să își arate părul alb nici în public, nici pe Instagram, unde mai postează și fotografii în bikini, dar și selfie-uri nemachiată. Actrița în vârstă de 57 de ani are o abordare fresh și admirabilă asupra trecerii anilor. „Să vină înțelepciunea”, scria Salma în urmă cu ceva timp, în mediul online.

„Trebuie să spun că sunt foarte fericită să văd că peisajul actual reflectă o schimbare culturală în favoarea îmbătrânirii și a autenticității”, spune Sonsoles Gonzalez, hair expert. „Industriile frumuseții și modei îmbrățișează din ce în ce mai mult diversitatea în ceea ce privește aspectul fizic și sfidează normele tradiționale”, a completat Gonzalez.

Katie Holmes

Actrița Katie Holmes, în vârstă de 45 de ani, și-a pus rădăcinile cărunte în valoare cu o împletitură chic într-o parte, la o cină în New York, în februarie anul acesta.

Jane Fonda

Jane Fonda (86 de ani) și-a purtat părul cărunt în premieră la Premiile Oscar din 2020. Stilista lui Fonda declara la acea vreme: „Obiectivul ei în materie de culoare a fost un blond argintiu înghețat pentru a surprinde pe toată lumea”. Procesul de vopsire a durat șapte ore, dar a meritat din plin.

Andie MacDowell

Actrița Andie MacDowell (66 de ani) a renunțat la vopsea în 2020, în timpul carantinei impuse de pandemia de coronavirus.

„Chiar la începutul carantinei, părul meu a început să crească și, de fiecare dată când copiii mei mă vedeau, îmi spuneau că arăt grozav cu părul meu cărunt”, a spus actrița pentru Glamour. „Când îl prindeam în coc, tot ce se vedea era sarea și piperul, așa cum sunt eu. Îmi place să mă compar cu George Clooney pentru că, de ce nu? Îmi doream de ceva timp să fac această tranziție. Am simțit că era potrivită pentru personalitatea mea și pentru cine sunt eu”, a completat.

Helen Mirren

Helen Mirren (79 de ani) este chintesența femeii sofisticate mature. După ce a văzut cum îi stătea cu părul alb în rolul reginei Charlotte din filmul „The Madness of King George”, Hellen a decis să facă această schimbare și în viața reală. „Trebuie să spun că a fost foarte ușor pentru mine, deoarece părul meu a fost întotdeauna blond”, a declarat actrița în urmă cu ceva timp, pentru Vogue.

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis (65 de ani) iubește autenticitatea. „În lume, există o industrie – o industrie de miliarde de dolari, de trilioane de dolari – despre ascunderea lucrurilor”, a scris pe Instagram. „Corector. Lenjerie modelatoare. Fillere. Proceduri. Îmbrăcăminte. Accesorii pentru păr. Produse pentru păr. Totul pentru a ascunde realitatea a ceea ce suntem. Și filozofia mea a fost: Nu vreau să ascund nimic.“

Meryl Streep

Actrița Meryl Streep (65 de ani) și-a purtat părul alb inițial pe marele ecran, întâi ca Miranda Priestly din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, apoi într-un balayage cărunt în filmul „The Giver”, iar acum a adoptat look-ul și în viața de zi cu zi și pe covorul roșu.

Vezi și mai multe vedete care au îmbrățișat părul cărunt în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton