Tom Cruise s-a despărțit de Elsina Khayrova, după ce fostul model i-a prezentat copiii. „Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni!”

.

Tom Cruise s-a despărțit de iubita sa Elsina Khayrova, la doar câteva zile după ce i-a cunoscut copiii.

Tom Cruise a pus capăt relației cu iubita lui, Elsina

Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 61 de ani, și Elsina, în vârstă de 36 de ani, care este fosta soție a oligarhului Dimitri Tsvetkov, s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie anul trecut, în timpul unei petreceri la Mayfair, unde au fost văzuți împreună.

Dar acum au apărut rapoarte că s-au despărțit, la doar câteva zile după ce el i-a cunoscut copiii ei.

Se spune că Tom s-a „distanțat” de ea și a decis să rămână prieteni, pentru că locuiesc în același bloc din Londra.

„A încheia lucrurile într-o notă proastă ar fi fost ciudat dacă s-ar fi ciocnit unul de altul în lift. Nu există regrete între ei, relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Elsina are un fiu și o fiică din căsătoria ei anterioară cu oligarhul rus și comerciantul de diamante, Dimitri Tsvetkov. Elsina este fiica Rinat Khayrova, un important politician rus, care are o avere de aproximativ 5 miliarde de lire sterline și este un aliat apropiat al președintelui Vladimir Putin.

Tom și Elsina au fost „foarte apropiați în ultimele săptămâni”

Despărțirea celor doi vine la doar săptămâna după ce s-a raportat că Tom începuse să „se apropie” de Elsina și își petrecea în mod regulat nopțile în apartamentul ei elegant din Londra.

Cei doi au participat recent la o cină de gala cu scop caritabil, în sprijinul Air Ambulance Charity din Londra, la hotelul de cinci stele Raffles, unde Prințul William a fost oaspetele de onoare.

Citeşte şi: Tom Cruise, avertizat de fostul soț al rusoaicei cu care ar avea o idilă. „Să țină ochii larg deschiși!”

Citeşte şi: Tom Cruise are o iubită cu 25 de ani mai mică. Femeia care l-a cucerit pe actor după trei divorțuri: „A rămas în apartamentul ei”

Citeşte şi: Tom Cruise, surprins la o petrecere în compania unei rusoaice tinere. „Au fost de nedespărțit!” Cine e Elsina Khayrova

Citeşte şi: Zici că sunt surori! Fiica lui Tom Cruise seamănă izbitor cu mama ei, Katie Holmes. Suri împlinește 18 ani în primăvară

Tom și Elsina au mers separat la eveniment, dar prietenii de la acea vreme au spus că petreceau din ce în ce mai mult timp împreună, actorul de la Hollywood fiind un vizitator frecvent al apartamentului ei luxos, în valoare de 10 milioane de lire sterline, din Knightsbridge.

O sursă a declarat pentru MailOnline că perechea a oficializat lucrurile, explicând: „Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom sunt acum un cuplu. Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună pentru că vor să-și păstreze intimitatea.

Tom a stat peste noapte în apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă împreună și, în ciuda bogăției lor, fac multe dintre lucrurile pe care le fac cuplurile normale.”

Fostul soț al Elsinei l-a avertizat pe Tom Cruise cu privire la gusturile ei luxoase

Sursa a dezvăluit că, de asemenea, cuplul a luat masa în privat în mai restaurante exclusiviste din Londra. Și s-au plimbat împreună deghizați prin Hyde Park, parc care este aproape de casa Elsinei.

Elsina a fost căsătorită anterior cu Dimitry, în vârstă de 43 de ani, care a susținut că bătălia lor aspră de trei ani pentru divorț l-a costat 150 de milioane de lire sterline. Vorbind pentru MailOnline, după ce au apărut vești despre idila fostei sale soții cu Cruise, Dimitry a susținut că a cheltuit 10 milioane de lire sterline pe haine și alte 2 milioane de lire sterline pe genți pentru ea, în timpul căsniciei lor tumultoase de 11 ani.

Tom ar trebui să țină ochii și portofelul larg deschise.

El a spus: „Indiferent cu cine este, Tom Cruise sau oricine altcineva, el ar trebui să știe că îi plac lucrurile frumoase din viață și are gusturi scumpe și luxoase. Tom ar trebui să țină ochii și portofelul larg deschise. Sunt fericit pentru ea, îi doresc tot binele.”

Tom a fost văzut pentru prima dată cu ea în decembrie și s-a spus că a închiriat un etaj întreg al localului exclusivist Mayfair Novikov pentru masa romantică pentru doi. Potrivit The Sun, Tom, care ce are o avere estimată la 500 de milioane de lire sterline, a plătit o cină de 500 de lire sterline cu homar și sushi pentru seara respectivă.

Tom a fost căsătorit anterior cu Katie Holmes (45 de ani), iar cei doi au o fiică Suri, în vârstă de 17 ani.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton