Tom Cruise a făcut o „cascadorie epică” la încheierea Jocurilor Olimpice 2024. La 62 de ani, actorul a sărit în gol 50 de metri

.

Tom Cruise i-a lăsat pe toți muți de uimire cu momentul lui deosebit la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice 2024. Superstarul de la Hollywood a coborât de pe acoperișul stadionului național al Franței și a primit steagul olimpic, aducând o doză mare de aer hollywoodian la ceremonia de închidere a Jocurilor de la Paris, fiind astfel anunțată următoarea gazdă a Jocurilor Olimpice 2025 – Los Angeles.

Tom Cruise a făcut o „cascadorie epică” la ceremonia de încheiere a JO 2024

După ce artista H.E.R. a interpretat imnul național al Statelor Unite ale Americii, Tom Cruise a făcut un salt de pe acoperișul stadionului și a coborât 50 de metri pe podeaua Stade de France, în timp ce spectatorii și toți cei prezenți acolo au rămas imprersionați când l-au văzut și așteptau cu sufletele la gură să ajungă la sol.

Actorul a fost primit cu urale asurzitoare și întâmpinat de primarul L.A. Karen Bass, căruia i-a fost înmânat drapelul olimpic de către primarul Parisului Anne Hidalgo în timpul petrecerii. Apoi a sărit pe o motocicletă cu steagul în spate și a ieșit din stadion pentru a face livrarea simbolică la Los Angeles, cu un avion. Într-un segment preînregistrat, a coborât apoi cu parașuta din avion, aterizând lângă celebra emblemă Hollywood și a atașat cele cinci inele olimpice colorate ultimelor două litere „o” din cuvânt.

Tom Cruise, un mare fan al Jocurilor Olimpice

Cruise a fost o prezență frecventă la Jocuri Olimpice de vară. A fost pe teren pentru ceremonia de deschidere din 27 iulie și a participat la câteva competiții alături de alte vedete precum Steven Spielberg, Ariana Grande, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick. Cu o zi înainte, pe 26 iulie, a fost numit Cavaler al Legiunii de Onoare de către ministrul culturii din Franța, Rachida Dati.

https://www.youtube.com/watch?v=49u3TrRwpOE

Printre alte superstaruri prezente la evenimentul ce s-a întins pe 16 zile s-au numărat Billie Eilish, Snoop Dogg și Red Hot Chili Peppers care au cântat la festivitățile de predare a L.A. Games, alături de câștigătorul Grammy, Oscar și Emmy H.E.R., care a interpretat imnul național al SUA. Renumitele trupe franceze Phoenix și Air, precum și starul pop belgian Angele au cântat în cadrul evenimentului, care a fost orchestrat de directorul artistic al Jocurilor Olimpice de la Paris, Thomas Jolly, alături de directorul executiv Thierry Reboul.

Citeşte şi: Tom Cruise, imagine rară alături de copiii adoptați în timpul căsniciei cu Nicole Kidman. Cum au fost surprinși

Citeşte şi: Tom Cruise, suspectat că și-ar fi făcut intervenții estetice după ce a fost fotografiat la bustul gol. Actorul are 61 de ani / Foto

Citeşte şi: Suri Holmes, săruturi pasionale cu iubitul pe străzile din New York. Cum a fost fotografiată fata actorilor Katie Holmes și Tom Cruise

Citeşte şi: Care sunt cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood. Tom Cruise e pe locul 3

Vorbind vineri cu reporterii la Paris, Karen Bass, părimarul L.A. a spus că Jocurile L.A. „vor arăta cu adevărat diversitatea și caracterul internațional al orașului nostru. Și avem Hollywood, așa că mă aștept la o mulțime de oportunități magice, care ar putea începe la ceremonia de închidere”, a spus Bass pentru Reuters. Ea a mai spus că vrea să reproducă bucuria pe care a văzut-o în Paris în timpul acestor Jocuri Olimpice.

După Jocurile Olimpice vor urma Jocurile Paralimpice, pe care Parisul le va găzdui în perioada 28 august-8 septembrie. 

Foto – capturi Youtube / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton