Tim Curry, majordomul din „Singur Acasă 2”, apariție rară, la 78 de ani. Actorul este imobilizat în scaunul cu rotile

.

Tim Curry a fost surprins într-o ieșire publică extrem de rară pe străzile din Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre magazin. Legendarul actor, cunoscut mai ales pentru rolul său din „Singur acasă 2: Pierdut prin New York”, a împlinit 78 de ani pe 19 aprilie și este imobilizat într-un scaun cu rotile.

Cum a păcălit Tim Curry producătorii de la Hollywood

Tim Curry a fost fotografiat într-o ținută sport, purtând o jachetă galbenă, în timp ce pufăia dintr-o țigară, în drum spre cumpărături, cu ajutorul unui îngrijitor. Curry a suferit un accident vascular cerebral în 2012 și de atunci nu se mai poate deplasa singur.

Tim Curry s-a născut în Chesire, Marea Britanie. Când avea 6 luni, familia lui s-a mutat în Hong Kong. Dar la câțiva ani după mutare, tatăl lui Curry a suferit un accident vascular cerebral, iar familia sa s-a stabilit în Plymouth.

După facultate, Tim Curry a primit primul său rol ca actor în producția „Hair” în 1968. I-a păcălit pe producători că are un card Equity și experiență profesională, dar odată ce aceștia i-au observat talentul, nu au mai ținut cont de minciunile lui și i-au oferit șansa de a ajunge la Hollywood.

De-a lungul carierei sale impresionante de peste jumătate de deceniu, Tim Curry a lucrat cu nume mari din industria cinematografică și teatru. Unele dintre rolurile sale memorabile au fost în filme precum „The Worst Witch”, „Home Alone 2”, „Muppet’s Treasure Island”, „Clue” sau “It”. Alături de rolurile sale de pe ecran, Tim Curry a găsit succes și în actoria vocală, el folosindu-și glasul distinct pentru diverse personaje animate.

Tim Curry a cochetat și cu muzica, lansând trei albume. A făcut turnee în America de Nord și în unele țări europene cu trupa sa între 1978 și 1980.

Citeşte şi: Kieran Culkin, fratele lui Macaulay Culkin din „Singur Acasă”, a dat lovitura cu un serial de neratat. Unde se poate viziona „Succession”

Citeşte şi: Devin Ratray, Buzz din „Singur acasă”, spitalizat „în stare critică” înaintea procesului de violență domestică

Citeşte şi: Cum arată acum actorul Alex D. Linz din „Singur acasă 3”. De ce a renunțat la Hollywood și cu ce se ocupă la 34 de ani

Citeşte şi: Filmul Netflix urmărit de peste 18 milioane ori. A ajuns pe primul loc în 82 de țări

Accidentul care i-a schimbat viața

În iulie 2012, Curry a suferit un accident vascular cerebral major din cauza căruia este și azi în scaun cu rotile. Dar în ciuda acestei mari greutăți, actorul nu și-a pus cariera pe planul secundar și s-a întors la muncă. Actorul consideră că umorul a jucat un rol important în recuperarea sa.

De atunci, Tim Curry a înregistrat mai multe proiecte de actorie vocală pentru Cartoon Network și a apărut în evenimentul FOX Television The Rocky Horror Picture Show: Let’s Do The Time Warp Again, preluând rolul Criminologului.

Curry apare adesea la diverse convensții pentru a-și întâlni fanii și continuă să participe la semnările lunare private de autografe. Călătorește mult și apare frecvent la evenimente de mare amploare precum Comic Con, MegaCon și Fan Expo. Fanii pot vorbi cu Tim Curry virtual și prin intermediul platformei online GalaxyCon.

Tim Curry rămâne o inspirație pentru mulți oameni care s-au confruntat cu mari provocări în viețile lor. El este dovada vie că dacă ai curaj, determinare, dar și talent, chiar poți trece peste orice.

Foto – Hepta / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton