Thylane Blondeau a fost răvășitoare la Cannes! „Cea mai frumoasă fată din lume” a strălucit pe covorul roșu

.

Fotomodelul francez Thylane Blondeau, considerată cândva „cea mai frumoasă fată din lume”, a bifat o apariție de senzație pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Tânăra a întors toate privirile într-o rochie elegantă, neagră.

Thylane Blondeau a strălucit pe covorul roșu la Cannes

Thylane Blondeau, supranumită „cea mai frumoasă fată din lume” când avea doar șase ani, acum în vârstă de 23 de ani, a mers la premiera filmului despre Donald Trump, „The Apprentice”.

Blondeau și-a etalat silueta perfectă într-o rochie Givenchy fără mâneci, cu inserții din dantelă și accesorii cu diamante de la bijutierul francez Messika.

Thylane Blondeau: Și astăzi, oamenii spun, ‘ești cea mai frumoasă fată’!

Fiica fostului fotbalist francez Patrick Blondeau și a prezentatoarei de televiziune Veronika Loubry, Blondeau a devenit faimoasă în 2006, când a fost numită „Cea mai frumoasă fată din lume” de către Vogue Enfants. Blondeau a semnat cu IMG Models la 16 ani și a continuat să lucreze cu Prada, Versace și L’Oreal Paris.

Reflectând asupra atenției la nivel global, care a venit cu prima ședință foto Vogue, Blondeau a spus într-un interviu acordat The Telegraph în 2018 că nu a conștientizat-o la momentul respectiv.

Când ești mic, nu ești cu adevărat atent”, a spus ea publicației.

„Oamenii spun – știi, ești cea mai frumoasă fată din lume! Iar tu spui ‘Nu sunt, doar mă joc cu iPad-ul meu’. Chiar și astăzi, oamenii spun, ‘ești cea mai frumoasă fată’, iar eu le zic: Nu, nu sunt, sunt doar o ființă umană, o adolescentă!” -a adăugat ea atunci.

Thylane Blondeau, operată pentru îndepărtarea unui chist ovarian

În 2021, Blondeau a dezvăluit că a suferit mai multe operații pentru unele complicații apărute din cauza chisturilor ovariene.

Împărtășind fotografii de pe patul ei de spital pe Instagram, Blondeau a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală după ce un chist ovarian „i-a explodat”.

„Anul acesta am văzut trei ginecologi diferiți, am fost la mai mult de patru centre de radiologie în Paris și toate au spus același lucru: Nu îți face griji, nu ai nimic, totul este în capul tău”, a scris ea la timpul respectiv.

Cu toate acestea, durerile au continuat și, în cele din urmă, a fost trimisă să facă un RMN. Așa a ieșit la iveală că are un chist care măsoară mai mult de 5 cm lângă ovar. Iar medicii au trimis-o din nou pe masa de operație.

„Astăzi, în sfârșit, mă simt mai bine, în sfârșit mă simt liberă. Chiar am crezut că sunt nebună pentru că m-am plâns de dureri atât de mult timp. Sunt fericită că nu am renunțat” – a adăugat ea.

Ea le-a transmis apoi internauților că este important să-ți asculți corpul:

„Din această experiență am învățat că atunci când te doare corpul, nu trece cu vederea asta și ai grijă de el. Trebuie să vezi diferiți medici pentru ca cineva să găsească problema și să o vindece. Orice durere chiar, chiar și cea mai minoră, poate ascunde ceva mult mai grav.”

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton