Tamayo Perry, din „Pirații din Caraibe”, a murit în timp ce făcea surfing. Actorul a fost atacat de un rechin

.

Actorul Tamayo Perry, celebru pentru rolul său din „Pirații din Caraibe”, a murit după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Hawaii.

Tamayo Perry a murit la 49 de ani

Bărbatul avea 49 de ani, iar incidentul s-a produs duminică după-amiază, au confirmat serviciile de urgență din Honolulu într-o conferință de presă.

Serviciile de urgență au fost chemate pe plaja Malaekahana în jurul orei 13:00, ora locală. Dar Perry, care era și salvamar, a fost declarat mort de paramedici după ce a fost adus la țărm cu un jet ski.

Perry l-a portretizat pe unul dintre bucanieri în „Pirații din Caraibe: On Stranger Tides”, al patrulea film din franciză. În filmul din 2011, care îl are pe Johnny Depp în rolul piratului excentric, căpitanul Jack Sparrow, au mai jucat și Penelope Cruz, și Geoffrey Rush.

Perry a mai avut roluri în „Lost”, „Hawaii Five-0”, „Blue Crush” și „Charlie’s Angels” în continuarea „Full Throttle”, dar a apărut într-o reclamă la Coca-Cola.

Tamayo Perry era salvamar și făcea surfing profesionist de peste 10 ani

Născut în partea de est a Oahu, Tomayo Perry a făcea surfing profesionist de peste un deceniu.

Într-o informație despre Oahu Surfing Experience, unde a fost instructor, actorul a descris experiențele sale de surfing ca fiind foarte periculoase.

„Acest băiat mic de pe insulă poate să se bată cu cei mai buni din lume”, a scris el.

El a mai spus că în urmă cu câțiva ani, a fost implicat într-un „accident ciudat care s-a transformat într-o experiență aproape fatală”.

Perry nu a explicat ce a implicat incidentul, dar a spus că s-a întâmplat din cauza „lipsei de conștientizare” a altcuiva.

Citeşte şi: O.J. Simpson a murit la 76 de ani. Fostul sportiv și actor, achitat de dublă crimă, a fost răpus de cancer

Citeşte şi: Actorul Kenneth Mitchell a murit la vârsta de 49 de ani. A devenit cunoscut datorită rolurilor din ”Captain Marvel„ și „Star Trek”

Citeşte şi: Elon Musk, tată pentru a 12-a oară. Cine sunt femeile care i-au dăruit copii fondatorului Tesla

Citeşte şi: Celine Dion spune că îi simte și acum prezența regretatului ei soț. Rene Angelil a murit în 2016

Șeful în exercițiu pentru Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, a spus că Perry este „un salvamar iubit de toți”, adăugând că este bine cunoscut pe țărmul de nord al orașului Oahu, precum și în întreaga lume.

„Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, oricât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe ceilalți mai mult. Condoleanțele noastre sunt adresate familiei lui Tamayo”.

Primarul Rick Blangiardi a numit moartea lui Perry „o pierdere tragică”.

Adresându-se conferinței de presă, el a spus: „Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat, [el] a crescut chiar aici și doar un membru grozav al echipei noastre de siguranță oceanică”.

El a spus că primirea unui astfel de telefon într-o duminică după-amiază este „greu de imaginat” și a cerut familiei lui Perry să primească intimitate pentru a se întrista.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton