Superstarul din “Baywatch” care regretă că și-a mărit sânii la 18 ani. Actrița sex-simbol a anilor ’90 a fost diagnosticată cu cancer mamar

.

Nicole Eggert avea 18 ani când a jucat în faimosul serial de televiziune “Baywatch”,  în anii ’90, și la momentul acela credea că a dat lovitura la Hollywood.

Actrița, un sex-simbol al acelor vremuri, care a interpretat personajul Summer Quinn în “Baywatch”, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în serial îmbrăcată sumar, în costumul de baie roșu de salvamar și alergând de-a lungul plajei cu pletele în vânt.

„A fost o decizie stupidă de 18 ani!”

Ea credea că și-a găsit rolul de vis, dar nu era pregătită pentru ceea ce avea să urmeze.

 „Trebuia să scap de acolo”, a spus actrița, acum în vârstă de 52 de ani, în timpul unui amplu interviu exclusiv cu People, la un restaurant din Los Angeles. Cu câteva zile înainte de interviu, Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 2.

Actrița a simțit că serialul îi exploatează corpul și aspectul fizic și era deja foarte fragilă din punct de vedere emoțional. În 2018, Eggert a susținut că a fost molestată, la vârsta de 14 ani, de fostul ei coleg de breaslă din serialul “Charles in Charge”, actorul Scott Baio. Acesta a negat în mod repetat afirmațiile.

Nicole Eggert era complexată de felul în care arăta

Pe platourile de filmare de la Baywatch, actorii începeau treaba la cinci dimineața în timpul lunilor de iarnă și fiecare zi devenea din ce în ce mai obositoare. Cadrele slow-motion repetitive și sexy cu ea, purtând un costum de baie dintr-o singură piesă erau foarte inconfortabile și ciudate pentru ea.

În prima zi de filmări în 1992, Eggert a fost șocată. „O, Doamne, vom fi în costum de baie toată ziua, în fiecare zi?” – s-a gândit ea atunci, amintindu-și disconfortul resimțit. “Am zis ceva de genul „Oh, la naiba!’”,

Citeşte şi: David Hasselhoff era sex-simbol în Baywatch, însă fiica lui este model oversized

Citeşte şi: Donna D’Errico, mai sexy ca niciodată. Actrița din Baywatch arată ca la 20 de ani

Citeşte şi: Yasmine Bleeth, apariție rară pe străzile din Los Angeles. Actrița din „Baywatch” a ajuns de nerecunoscut!

Citeşte şi: Loni Willison, fosta soție a unui star din „Baywatch”, trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Eggert credea că dă o audiție pentru un serial spin-off despre niște copii de liceu din Malibu.

Ea spune că nu știa că va deveni salvamar în Baywatch: „Toate fetele se antrenau la sală și erau foarte micuțe și în formă, iar eu eram uimită de cum arătau. Și costumele de baie dintr-o singură piesă nu erau nicidecum măgulitoare. Nu voiam să-l port deloc. Pentru că nu era rolul pentru care m-am înscris. Era un serial cu totul diferit, într-un loc unde nu îmi doream să fiu”, spune ea, adăugând că a ales să părăsească Baywatch după două sezoane.

„Doamne, lăsați trupurile în pace!”

Deși Eggert a crescut pe plajele din sudul Californiei și a fost una dintre cele mai bune înotătoare din distribuție, s-a simțit mereu nesigură în privința aspectului fizic și a sexualității ei. În timpul unei pauze de la filmări, actrița a decis să-și pună implanturi mamare. Avea 18 ani. „Regret acum, desigur”, a spus ea.

„Mă uit la toate fetele astea mai tinere care fac asta și mă gândesc: Doamne, lăsați trupurile în pace! Dar când trebuie să-ți îmbraci acel costum și zona bustului e atât de plată… te gândești – Ce este asta? Nu poți face nimic! Nu pune nimic acolo să pară zona mai bombată” – a adăugat actrița.

Pe măsură ce s-a maturizat, a început să se îndoiască de motivațiile din spatele alegerii sale și de impactul pe care acestea le-au avut asupra imaginii corporale. „A fost o decizie stupidă de 18 ani”, spune ea, reflectând despre operația de mărire a bustului

Actrița și-a micșorat, în cele din urmă, bustul

De atunci a avut mai multe operații de mărire a sânilor, iar în 2015, s-a dus în emisiunea “Botched” pentru a-și reduce dimensiunea sânilor.

Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, în iulie 2016, producătorii originali ai serialului Baywatch, Michael Berk și Douglas Schwartz, au vorbit deschis despre celebra producție, care a fost ulterior, în 2017, adaptată într-un film cu Dwayne Johnson și Zac Efron.

„[Nicole Eggert] simțea că este în competiție cu Pam (n.r. – Pamela Anderson). A fost un weekend liber și câteva zile a sunat să spună că este bolnavă și nu vine la filmări. După aceea, a apărut înapoi pe platou cu noua înfățișare, după operație la sânii” – a spus Berk publicației.

Dar Eggert contestă afirmațiile lui Berk, spunând că nu s-a simțit niciodată în competiție cu Anderson și nu a spus niciodată că este bolnavă: „Băieții aceștia… lor le place foarte mult să inventeze lucruri. Era în timpul unei pauze a serialului.  Și știau [despre operația mea]”.

„Pamela este mai frumoasă când e naturală”

În ceea ce o privește pe Pamela Anderson, Nicole Eggert spune că i-a admirat întotdeauna frumusețea naturală:

„Întotdeauna am știut că Pamela este mai frumoasă când e naturală. Mă întrebam de ce se machia mereu atât de mult. Dar era treaba ei și era aspectul pe care ea și-l dorea. Era imaginea pe care voia să o arate lumii, așa că a funcționat pentru ea. Și mereu m-am gândit că dacă este ceva ce te face să te simți confortabil, să te simți bine, trebuie să faci acel ceva. Pentru ea era machiajul strident. Dar pentru mine era – Machiaj la plajă? Oh, asta e dezgustător!”

La apogeul popularității sale, Baywatch, care a rulat timp de 11 sezoane, a înregistrat 1,1 miliarde de vizionări săptămânale în întreaga lume, câștigând, în cele din urmă, un loc în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai vizionat serial TV din toate timpurile.

„Baywatch: The American Dream” – un documentar inedit despre celebrul serial

30 de ani mai târziu, Eggert este acum gata să împărtășească suișurile și coborâșurile din trecutul ei cu Baywatch, într-un nou documentar care detaliază experiențele sale de pe plajă. Cu ajutorul regizorului Matthew Felker, actrița a produs și joacă în viitorul documentar Baywatch: The American Dream, care va prezenta experiențele de la filmări ale actorilor care făcut parte din serial.

Eggert este o mamă singură. Ea are două fiice, Keegan, 12 ani, din relația cu actorul Justin Herwick  și Dilyn, 25 de ani, despre al cărui tată actrița nu a vorbit niciodată public. Nicole Eggert spune că a făcut pace cu trecutul ei și se concentrează asupra viitorului ei acum. Între timp, încearcă să treacă peste șocul diagnosticului primit și să se pregătească pentru lupta cu cancerul.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton