Starea lui Alain Delon, mai gravă decât s-a crezut inițial. „Durere difuză permanentă. Risc de sinucidere major!” Prin ce trece legendarul actor

.

Un raport medical legat de starea de sănătate a lui Alain Delon a scos la iveală detalii îngrijorătoare despre legendarul actor.

Jurnaliștii de la BFM TV au putut consulta evaluarea medicală efectuată actorului Alain Delon, în cadrul anchetei efectuate după plângerea depusă de copiii săi împotriva îngrijitoarei sale Hiromi Delon. În raport este prezentat un bărbat slăbit atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

„Durerea permanentă. Gânduri de sinucidere”

„Risc de sinucidere major”, „abolirea totală a discernământului”, „durere difuză permanentă” sunt cuvintele folosite pentru a descrie starea lui Alain Delon, în vârstă de 88 de ani. Evaluarea medical a fost efectuată în perioada 13 septembrie – 4 octombrie 2023, ca parte a anchetei privind plângerile copiilor lui Delon împotriva femeii care are grijă de el de ani buni, pe care aceștia o numesc “damă de companie”. Concluziile au fost dezvăluite în publicația Le Parisien și mai apoi au ajuns în ziarele mondene.

În acest document, un expert însărcinat în cadrul urmăririi penale a adunat opiniile altor profesioniști din domeniul sănătății care l-au urmărit pe actor în parcursul său medical, printre care și un psihiatru. Psihiatrul a pus un prim diagnostic în septembrie 2019 și a remarcând o „reacție depresivă” după accidentul vascular cerebral suferit de actor.

„Domnul Delon a afirmat în mai multe rânduri că nu mai vrea să trăiască”

Citeşte şi: Alain Delon vrea să fie eutanasiat: „Mi se pare logic și natural!”

Citeşte şi: Cine este Hiromi Rollin, femeia care i-a făcut lui Alain Delon viața un coșmar. „Îl agresează, i-a maltratat câinele!”

Citeşte şi: Averea îi învrăjbește pe copiii lui Alain Delon. Măsura luată de celebrul actor francez după acuzațiile lui Anthony Delon

Citeşte şi: Actrița Nathalie Delon a murit. Fosta soție a lui Alain Delon suferea de cancer

„Domnul Delon a afirmat în mai multe rânduri că nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână invalid sau internat în spital”, a conchis acest psihiatru în 2019 înainte de a adăuga:

„Pacientul nu dorește să efectueze numeroase interviuri simțindu-se prea obosit și puțin interesat pentru așa ceva. (…) Fiica lui reprezintă un sprijin solid împotriva ideilor suicidare”.

Alți doi medici care au fost la actor în iulie și august 2023 raportează un „risc de sinucidere major”. „Gândurile de sinucidere” au fost menționate din nou pe 1 septembrie, în timpul unei vizite la domiciliu.

„Durerea permanentă” a actorului este însoțită de o multitudine de probleme la nivel fizic. Medicii constată o „alterare a stării generale” a octogenarului și raportează în special căderi sau insuficiență cardiacă.

„Expertiza nu a detectat nicio „violență fizică” în cazul lui Delon”

Pentru Alain Delon, aceste probleme se traduc prin „durere difuză, permanentă în tot corpul”, după cum personal le-a exprimat îngrijitorilor săi.

RMN, scanere, numeroase tratamente – lista procedurilor medicale suferite de actor în ultimii patru ani este extrem de lungă. Cu toate acestea, expertiza nu a detectat nicio „violență fizică” în cazul lui Delon.

Dar concluzionează că a existat o deteriorare progresivă a stării generale a lui Alain Delon. Din septembrie 2021 până în iunie 2023, experții au detectat „o alterare semnificativă a capacităților mentale și a discernământului”.

Familia lui Alain Delon de bate pe averea actorului

Scandalul din familia lui Alain Delon a pornit de la averea sa de 250 de milioane de lire sterline.

Anthony Delon (59 de ani), a denunțat-o pe sora sa, Anouchka Delon (33 de ani), Poliției franceze, pentru că nu i-a spus nici lui, dar nici fratelui său, Alain-Fabien (29 de ani) că tatăl lor celebru a picat o serie de teste cognitive la o clinică privată din Elveția.

„Sora mea nu ne-a informat niciodată pe fratele meu și pe mine că între 2019 și 2022 tatăl meu a fost supus la cinci teste cognitive în timpul vizitelor sale la clinica din Elveția și că nu a trecut niciunul dintre ele. Potrivit medicilor, aceste teste demonstrează degradarea cognitivă care îl plasează pe tatăl meu într-o poziție de slăbiciune psihologică și, prin urmare, de vulnerabilitate”, a spus Anthony Delon, potrivit presei internaționale.

Copiii lui Delon sunt complet împotriva îngrijitoarei actorului, Hiromi Rollin, despre care spun că se poartă urât cu el și îi fură banii, temându-se că intenția ei ar fi să pună mâna pe averea superstarului.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton