Soția lui Kanye West, Bianca Censori, într-un sutien minuscul în Las Vegas. Rapperul îi impune ce să poarte / Galerie foto

.

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a optat pentru o ținută sumară duminică, 7 ianuarie, în Las Vegas. Cuplul a fost fotografiat plimbându-se mână în mână prin stațiunea-casino Wynn.

Kanye West și Bianca Censori formează un cuplu de aproximativ un an. La scurt timp după ce și-au confirmat relația, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că perechea a avut „o mică ceremonie de căsătorie”.

Bianca Censori, soția lui Kanye West, la plimbare prin Las Vegas într-un sutien minuscul

Deși „foarte reală” pentru cei doi, este încă neclar dacă ceremonia a fost oficială din punct de vedere legal. Kanye West și Bianca Censori s-au cunoscut în cadrul companiei Yeezy, deținută de rapper. Bianca, de profesie arhitect, a fost angajata artistului.

Bianca Censori a purtat încă de la primele apariții la brațul rapperului ținute mulate și transparente. Ulterior s-a aflat că outfiturile sumare sunt create de echipa lui Kanye West.

Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”.

Procesul din spatele ansamblurilor este destul de rapid, fără prea multă planificare. „Cumpără colanți și-i stilizează și croiesc pe Bianca… Colanții nu sunt în siguranță în preajma lor”, a declarat Mowalola Ogunlesi, designer angajat de rapper în 2020 pentru a crea colecția lui în colaborare cu brandul Gap.

Citește și: Beyonce a renunțat la buclele blonde. Imaginile cu noul look au stârnit controverse: „Am crezut că e Kim Kardashian”

Citește și: Ploaie de staruri la CFDA Awards 2023. Serena Williams, Demi Moore și Kim Kardashian au strălucit pe covorul roșu

Bianca Censori, set de reguli de la Kanye West

În plus, „Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Lista include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Tot potrivit publicației, Bianca „este de asemenea obligată să mănânce anumite alimente și să meargă la sală, deși Kanye nu face acest lucru”.

„Toată lumea este extrem de îngrijorată. Ea nu este așa. Este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață, care niciodată nu și-ar fi ținut gura închisă”, a declarat unul dintre prietenii Biancăi Censori. Potrivit mai multor persoane din cercul ei de prieteni, după ce a devenit iubita lui Kanye s-a îndepărtat de toți cunoscuții ei.

„Kanye încearcă să facă din Bianca o versiune radicalizată a lui Kim – un fel de Kim 2.0. Diferența este că atunci când Kim și Kanye erau împreună, el era respectat în lumea modei. Acum și-a pierdut acel respect”, a mai spus sursa, pentru sursa citată.

Kim Kardashian a depus actele de divorț de Kanye West pe 19 februarie 2021. Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North și Chicago, și, respectiv, Saint și Psalm.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton