Sharon Stone, despre cum era să moară din cauza unei hemoragii cerebrale. Ce face noaptea pentru a nu avea convulsii

.

Sharon Stone a vorbit cu People despre problemele ei de sănătate de acum 22 de ani, când o arteră vertebrală ruptă i-a produs o hemoragie la nivel cerebral timp de nouă zile.

Sharon Stone susține că „se simte din ce în ce mai confortabil” să spună public ce i s-a întâmplat cu adevărat, la mai bine de două decenii de când era să moară din cauza unui incident de sănătate.

Sharon Stone, la un pas de moarte din cauza unei hemoragii cerebrale

În 2001, actriței a primit 1% șansă de a trăi după ce o arteră vertebrală ruptă i-a sângerat în creier timp de nouă zile. La acea vreme, Stone, în vârstă de 65 de ani, prospera atât profesional, cât și personal. Cu cinci ani mai devreme primise prima nominalizare la Oscar pentru “Casino”. Și cu câteva luni înainte, l-a adoptat pe  Roan, fiul ei care acum în vârstă de 23 de ani, împreună cu soțul ei de la vremea respectivă, redactorul Phil Bronstein. De atunci, ea a adoptat încă doi copii: fiii Laird, 18 ani, și Quinn, 17 ani.

Sharon Stone spune că are nevoie de opt ore de somn e noapte pentru a nu avea convulsii.

„Sunt deschisă să vorbesc despre asta”

„Mult timp am vrut să mă prefac că sunt bine. Am nevoie de opt ore de somn neîntrerupt pentru ca medicația pentru creier să funcționeze, astfel încât să nu am convulsii. Deci sunt o persoană cu dizabilități și din această cauză nu mă pot angaja. Acestea sunt lucrurile pe care le am de 22 de ani și acum sunt deschisă să vorbesc despre asta.” – a spus actrița, pentru People.

În urma incidentului, Stone a trecut printr-o perioadă întunecată: căsnicia ei s-a prăbușit (ea și Bronstein au divorțat în 2004) și, spune ea, cei de la Hollywood au încetat să o mai caute. Reamintindu-și de procesul inițial de recuperare, Stone spune că „se bâlbâia” în stadiile inițiale și nu „vedea corect”. Ea susține că a suferit și de pierderi de memorie pentru o perioadă lungă de timp.

 „Am pierdut totul. Mi-am pierdut toți banii. Am pierdut custodia copilului meu. Mi-am pierdut cariera. Mi-am pierdut toate acele lucruri pe care le simți că sunt adevărata ta identitate și viața ta. Nu am mai recuperat multe. Dar am ajuns într-un punct în care sunt ok cu mine, recunosc că îmi este suficient ce am” – a mai spus actrița.

„Mă simt mândră de mine și de realizările mele”

Întrebată cum a căpătat curajul să-și împărtășească povestea, Stone a explicat: „Am venit dintr-o familie foarte destrămată. Am crescut crezând că trebuia să am grijă de toți ceilalți. Mi-a luat mult timp să înțeleg că am o viață doar a mea și nu trebuie să o repar pentru ceilalți.  

Citeşte şi: Sharon Stone a pierdut 9 sarcini. „Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic”

Citeşte şi: Sharon Stone a pierdut custodia copilului din cauza scenelor din „Basic Instinct”. „A fost un abuz din partea sistemului!”

Citeşte şi: Diagnosticul care a dărâmat-o pe Sharon Stone: „Am o tumoare fibroidă mare și am trecut printr-o procedură incorectă”

Citeşte şi: Sharon Stone, declarații uluitoare: „Dacă am cancer, vă rog să-mi luați sânii”

Mi-a luat mult timp să înțeleg că e în regulă să primesc îngrijire, să accept ca sunt o persoană cu dizabilități. Mă simt mândră de mine și de realizările mele. De la faptul că am supraviețuit și că i-am ajutat pe alții să supraviețuiască.”

Astăzi, Stone face parte din consiliul Fundației Neurologice Barrow, care sprijină institutul medical pe care doctorul Michael Lawton îl conduce în Arizona și găzduiește strângerea anuală de fonduri Neuro Night pe 27 octombrie. Conform site-ului său, misiunea Fundației este „ salvarea de vieți umane prin tratament inovator, cercetare inovatoare, curativă și educarea următoarei generații de neuro-clinicieni de top din lume.”

„Este o inspirație pentru cei care suferă de probleme neurologice”, a spus Lawton, căruia Stone îi recunoaște că i-a salvat viața.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton