Sharon Stone, apariție incendiară în bikini, topless, la 66 de ani. Cum au reacționat fanii când au văzut-o

.

Sharon Stone și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază incendiară. În vârstă de 66 de ani, actrița s-a fotografiat purtând doar o pereche de bikini, în timp ce picta.

Sharon Stone, în bikini, topless, la 66 de ani

Sharon Stone cochetează cu arta de ceva vreme și este paisonată de pictură. Iar când găsește inspirație, superstarul de la Hollywood pictează. Într-una dintre postările sale de pe contul personal de Instagram, unde este foarte activă, Sharon Stone a publicat o poză în care apare în studioul ei de pictură, stând cu spatele la aparatul foto, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini bleu, în timp ce își finaliza unul dintre tablourile pe care le are.

„Uneori, trebuie doar să trec de la piscină la pictură” – a scris ea în dreptul fotografiei care a adunat rapid peste 180 de mii de apreiceri din partea fanilor, dar și a celor care o cunosc personal.

„Când eram tânără și am văzut Basic Instinct, mi s-a părut că ești una dintre cele mai frumoase femei care au existat! În continuare, la fel, după toți acești ani! Total iconică!”

„Sharon Stone este încă absolut de frumoasă și talentată. Uimitor cum primești comentarii neplăcute despre cum arăți astăzi sau despre actoria ta… Femeia este în viață! Fericită! Activă în artă și în ceea ce iubește… Dacă nu credeți că este o actriță bună, uitați-vă la Diabolique Casino sau Gloria. Ea este grozav de minunată!”

“Picturile sunt minunate. Iar tu ești incredibilă!”

„Pentru că în acest punct al vieții, chiar faci absolut ce vrei și vei arăta foarte bine făcând diverse lucruri! Îți mulțumim, Sharon!”

„La următoarea petrecere la piscină aduc gustări!”

„Uimitor! Înțeleg sentimentul! Ești inspirată de mișcările și de senzațiile corpului, de căldură, de apă, de aer… extraordinar!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje venite din partea internauților pentru legendara actriță.

Sharon Stone a suferit un AVC în trecut

Sharon Stone a suferit un accident cerebral în 2001, care a dus la hemoragii cerebrale timp de nouă zile. Actrița a fost atunci la un pas de moarte.

„Un călugăr budist mi-a spus că m-am reîncarnat în propriul trup. Am avut o experiență aproape de moarte și apoi m-au adus înapoi. Am avut sângerări la nivelul creierului timp de nouă zile, așa că creierul mi-a fost împins în fața feței. Nu a fost poziționat în capul meu acolo unde era înainte”, a povestit ea într-un interviu acordat The Hollywood Reporter.

„Și în timp ce se întâmpla asta, totul s-a schimbat. Simțul, mirosul, vederea, atingerea mea. Nu am mai putut citi câțiva ani. Lucrurile erau întinse și vedeam modele de culoare. Mulți au crezut că voi muri”, a continuat actrița.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton