Shakira, trădată de Gerard Pique în timp ce tatăl ei se afla în spital. „Căminul meu se destrăma”

.

La un an de la confirmarea despărțirii de Gerard Pique (36 de ani), Shakira (46 de ani) a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut.

Tatăl Shakirei, William Mebarak Chadid, se afla în drum spre Barcelona, unde artista locuia alături de fiii ei și ai fostului jucător de fotbal, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), când s-a rănit grav într-un accident.

Shakira: „Toate s-au întâmplat deodată”

„Toate s-au întâmplat deodată. Căminul meu se destrăma. Aflam din presă că eram trădată în timp ce tatăl meu era internat la terapie intensivă”, a declarat Shakira pentru People en Español.

Solista a mai spus că nu credea „că va supraviețui”. „Bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el sau cu cel mai bun prieten al meu ca să primesc sfaturile de care aveam atât de multă nevoie”, a completat.

Din fericire, tatăl solistei s-a recuperat. „Tatăl meu este cel mai bun exemplu de reziliență, iar mama i-a fost alături zi și noapte. Ei sunt reflexia visului care nu s-a îndeplinit pentru mine. Sper să fie ei modele pentru copiii mei când vine vorba de iubire și răbdare în relație, devotament și poftă de viață”, a mai spus Shakira.

Citește și: Amanta lui Gerard Pique, ironie la adresa Shakirei? Cum a apărut Clara Chia Marti în mediul online

Citește și: Gerard Pique și Clara Chia Marti se căsătoresc. Când își vor anunța logodna

În septembrie 2022, pentru Elle, Shakira mai spunea că relația pe care a avut-o cu Pique și care s-a simțit cândva „sacră” a fost „transformată în ceva vulgar și ieftin” de titlurile scandaloase care au urmat despărțirii lor, numind acea perioadă „cea mai neagră perioadă” din viața ei.

Pique a înșelat-o pe solistă cu o tânără de 24 de ani, Clara Chia Marti. Deși inițial s-a vehiculat că s-ar fi cunoscut într-un club, Clara lucrează pentru Kosmos Studios, companie deținută de fotbalist. Tânăra este organizatoare de evenimente, iar apropiații lui Gerard au susținut relația lor încă de la început, în ciuda infidelității sale.

Shakira și Gerard și-au confirmat despărțirea în iunie 2022, după 12 ani de relație. Ulterior, Shakira a lansat o piesă în care i-a ironizat pe Gerard și pe iubita lui și prin care a bătut 14 recorduri mondiale.

De ce nu s-au căsătorit Shakira și Gerard Pique niciodată?

În ciuda longevității relației lor și a faptului că au doi fii, Shakira și Gerard nu s-au căsătorit niciodată.

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara artista în trecut, pentru Latin Times.

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 46 de ani, în timp ce Pique a împlinit 36. Fosta pereche s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”. Piesa a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an, câștigată de Spania, pentru care a jucat și Pique. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton