Shakira iubește din nou? Artista, surprinsă în compania unui sportiv, cu 10 ani mai tânăr ca ea

.

Shakira ar avea un nou iubit, mai tânăr ca ea cu 10 ani, potrivit presei internaționale.

Cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, ar avea o idilă cu fostul jucător de fotbal american Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani.

Shakira se iubește cu Julian Edelman? Artista a împlinit 47 de ani la începutul lunii

Zvonurile despre noua relație a artistei au început să apară după ce aceasta a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, la aniversarea vârstei de 47 de ani. Printre imagini a fost una în care ea și Edelman, fost jucător al echipei New England Patriots și de trei ori campion la Super Bowl, apar foarte apropiați.

Julian Edelman este tatăl unei fete, Lily, dintr-o relație anterioară cu modelul suedez Ella Rose.  

Înainte de zvonurile despre Edelman, despre Shakira s-a mai spus că ar avea o relație cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, dar și cu superstarul de la Hollywood, Tom Cruise.

Shakira s-a despărțit de Gerard Piqué  în 2022, după o relație de 11 ani. Eu au doi fii, Milan, 11 ani, și Sasha, 9.

Pique a înșelat-o pe Shakira cu o tânără de 24 de ani, Clara Chia Marti. Cu toate că la început s-a vehiculat că s-ar fi cunoscut într-un club, Clara lucrează pentru Kosmos Studios, companie deținută de fotbalist. Clara Chia Marti este organizatoare de evenimente, iar apropiații lui Gerard au susținut relația lor încă de la început, în ciuda infidelității sale.

Citeşte şi: Shakira, declarații despre viața de mamă singură: „Nu cred că toată lumea are acces la fericire”

Citeşte şi: Shakira are o avere fabuloasă. O întrece cu mult pe cea a lui Gerard Pique

„Nu cred că toată lumea are acces la fericire”

Citeşte și: Dragostea la care râvnește Shakira, după despărțirea de Gerard Piqué: „Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți’ ”

Citeşte şi: Shakira, trădată de Gerard Pique în timp ce tatăl ei se afla în spital. „Căminul meu se destrăma”

După separarea de Piqué, Shakira s-a concentrate mai mult pe creșterea băieților, dar și pe cariera artistică.

„Trebuie să-mi pun copiii în pat, să merg la studioul de înregistrări. Când nu ai un soț care să stea acasă cu copiii, este o jonglerie constantă pentru că îmi place să fiu o mamă prezentă și am nevoie să fiu acolo în fiecare clipă cu copiii mei: să-i duc la școală, să iau micul dejun cu ei, să-i duc la întâlniri de joacă. Și în afară de asta, trebuie să fac bani”, a dezvăluit Shakira într-un interviu, acum câteva luni.

Întrebată dacă este fericită, artista a spus că este de părere că nu toată lume are acces la fericire: „Este o întrebare foarte scurtă pentru un răspuns foarte lung. Nu cred că toată lumea are acces la fericire. Este rezervată unui număr foarte select de oameni și nu pot spune că fac parte din club în acest moment. Sunt momente de fericire, distragere, momente de reflecție. Există, de asemenea, momente de nostalgie, iar muzica mea chiar acum se hrănește din acel cocktail.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton