Sfaturi de fitness de la antrenoarea personală a lui Jennifer Aniston. „Mișcarea vindecă”

.

Fizicul lui Jennifer Aniston este rezultatul disciplinei și consecvenței, susține Dani Coleman, antrenoarea de fitness a actriței. Pentru E! News, Dani a detaliat antrenamentele care o ajută pe Jennifer să-și mențină silueta suplă și tonifiată la 54 de ani.

Dani Coleman dezminte mitul potrivit căruia o siluetă armonioasă este rezultatul antrenamentelor dese și intense. Antrenoarea a expus abordarea ei și a lui Jennifer Aniston în ceea ce privește activitatea fizică eficientă și plăcută.

Jennifer Aniston își cunoaște limitele. Sfaturile antrenoarei sale personal de fitness

Jennifer Aniston și Dani Coleman consideră că mișcarea nu trebuie să fie un chin. Atât actrița, cât și antrenoarea de fitness sunt adeptele muncii mai inteligente, nu mai grele, când vine vorba de a se menține în formă.

„Cel mai important sfat este să începeți cu schimbări mici. Oamenii își setează aceste obiective grandioase când vine vorba de mișcare. Renunțați la convingerile de modă veche cum că trebuie să vă rupeți corpul pentru a considera că v-ați antrenat bine”, a declarat Dani Coleman, pentru E! News.

Dani Coleman este adepta antrenamentelor cu impact redus și rezistență înaltă și susține că, deși Jennifer Aniston iubește provocările, își cunoaște limitele.

Citește și: Ce meserie ar fi ales Jennifer Aniston dacă nu ar fi fost actriță: „Unii oameni se tem de asta”

Citește și: Care este secretul lui Jennifer Aniston pentru a arăta mereu impecabil. Actrița pare să sfideze trecerea anilor

Ce tip de antrenamente practică Jennifer Aniston

„Pentru fiecare client concep un plan personalizat în funcție de nevoile fiecărui corp în parte. Jen preferă antrenamentele care sculptează și ard calorii. Acestea alternează exercițiile de forță cu exerciții cardio”, a explicat Dani Coleman, pentru sursa citată.

Dani recomandă setarea unor obiective rezonabile și implementarea mișcării în viața noastră de zi cu zi. Asta poate însemna să alegem scările clasice în favoarea scărilor rulante sau liftului, să coborâm cu o stație mai departe de destinația la care trebuie să ajungem sau să facem o încălzire de 5 minute înainte să ne așezăm la birou. Aceste mici alegeri zilnice crede Dani că ne aduc mai aproape de stilul de viață al lui Jennifer Aniston.

Dincolo de mișcare, Dani susține că mai există și alte moduri prin care putem avea grijă de corpul nostru. „Ce respect și admir la Jen este că practică grija de sine și prioritizează bunăstarea în tot ceea ce face. Consecvența este cheia”, a mai declarat antrenoarea.

Citește și: Gestul emoționant pe care îl face Adam Sandler pentru Jennifer Aniston, de Ziua Mamei. Actrița s-a luptat cu infertilitatea

Citește și: Complimentul pe care Jennifer Aniston nu vrea să îl primească: „Mă scoate din sărite”

Dani Coleman: „Mișcarea vindecă”

Alte „practici” care ne ajută să ne simțim și să arătăm bine sunt hidratarea și alimentația echilibrată, odihna și meditația, printre multe altele. Totodată, este important să ne ascultăm corpul, să-i dăm timp să se refacă, dar și șansa de a deveni mai puternic.

„Mișcarea vindecă emoțiile și dispoziția. Aici îmi place să-mi concentrez atenția ca antrenor, starea de spirit întâi, estetica pe urmă”, a încheiat Dani Coleman.

Foto: Instagram/Jennifer Aniston

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton