Se apropie de 67 de ani, dar arată ca o adolescentă. Melanie Griffith, apariție de senzație pe străzile din Los Angeles

.

Melanie Griffith a fost surprinsă de paparazzi în drum spre o sală de fitness din Los Angeles. Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 66 de ani, este greu de recunoscut cu silueta ei de adolescentă.

Melanie Griffith, apariție de senzație pe străzile din Los Angeles

Melanie Griffith a arătat impecabil într-un maiou negru strâns pe trup și o pereche de colanți negri.

Actrița, care va împlini 67 de ani pe 9 august, este mai hotărâtă ca niciodată să se mențină în formă, atribuind sănătatea și silueta ei dietei și rutinei de exerciții fizice. Dar are unele regrete cu privire la aspectul fizic, din cauza operațiilor estetice cu care a exagerat în trecut.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Melanie Griffith la 66 de ani.

Griffith recunoaște că nu era conștientă de cât de drastic i-au schimbat fața operațiile estetice pe care le-a făcut în urmă cu mai bine de 30 de ani.

„Nu, nu am realizat până când oamenii au început să spună – O, Doamne, ce a făcut cu chipul ei?

Am fost atât de rănită”, și-a amintit ea. „M-am dus la un alt medic și a început să dizolve toate mizeria pe care a pus-o cealaltă femeie doctor pe fața mea. Sper că arăt mai normal acum” – spunea actrița în 2017.

Tot legat de regretele trecutului, deși se simte încrezătoare că și-a crescut cei trei copii – Alexander Bauer, Dakota Johnson și Stella Banderas –, așa cum a știut ea mai bine, actrița admite, de asemenea, că există unele lucruri pe care le-ar fi schimbat cu privire la rolul de mamă.

Citeşte şi: Melanie Griffith, mutilată de tratamentele și intervențiile cosmetice. Ce s-a întâmplat cu pielea actriței

Citeşte şi: Melanie Griffith, apariție rară în costum de baie, la plajă. Actrița are 66 de ani și a ajuns de nerecunoscut

Citeşte şi: Antonio Banderas, cu iubita nouă la plajă, după divorţul de Melanie Griffith. Ce frumoasă este! Foto

Citeşte şi: Melanie Griffith, apariție rară în costum de baie, la plajă

„Am fost o mamă pe deplin funcțională. Dar nu am făcut unele lucruri pe care probabil ar fi trebuit să le fac. Însă am fost acolo pentru copiii mei. Ei au fost privilegiați” – a declarat actrița.

Melanie Griffith a trecut prin două divorțuri dureroase

Melanie Griffith a fost internată o vreme la dezintoxicare din cauza problemelro cu alcoolul în 1988, după ce s-a născut fiul ei, Alexander. În urma tratamentului, a reușit să reia legătura cu fostul ei soț, Don Johnson. Cei doi fuseseră căsătoriți pentru scurt timp în 1976, când ea avea 18 ani, și s-au recăsătorit în 1989.

„În clipa în care l-am cunoscut, m-am îndrăgostit imediat”, spune ea despre prima întâlnire cu Don.

Apoi, 13 ani mai târziu, s-a reaprins acea flacără.

„Don mă aștepta, de fapt, când am ieșit din dezintoxicare. Ne-am întors acasă împreună. A fost cel mai natural, perfect și iubitor lucru”, și-a amintit ea.

Actrița a ajuns să se căsătorească cu Banderas în 1996, după ce s-a despărțit de Johnson. Au fost împreună timp de 18 ani înainte de a divorța în 2015.

„Cred că o parte din motivul pentru care căsnicia mea cu Antonio s-a prăbușit a fost pentru că am avut eu un blocaj; nimeni altcineva nu este de vină”, a explicat ea despre despărțirea lor.

„Doar că eu personal am rămas blocată și nu voi lăsa asta să se întâmple din nou, vreau să mă bucur de viață, vreau să fac tot ce îmi doresc”– a continuat actrița, care după despărțirea de Antonio Banderas nu și-a mai dorit relații.

”Sunt timidă cu bărbații acum, foarte reticentă. Nu am întâlnit pe nimeni în cei aproape doi ani de când Antonio și cu mine am divorțat. Nu, nu merg la întâlniri, nimeni nu m-a scos la o întâlnire. Ies cu prietenele mele” – a declarat ea în 2017.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton