Sandra Bullock, apariție rară cu copiii, la opt luni de la moartea iubitului. Actrița e vizibil schimbată după pierderea lui Bryan Randell

.

Sandra Bullock a fost surprinsă în timpul unei ieșiri în oraș cu copiii – fiul Louis și fiica Laila. Aceasta este una dintre rarele apariții ale actriței, întrucât nu am mai fost văzută în public decât o singură dată după moartea iubitului ei, Bryan Randall, de anul trecut.

Sandra Bullock, apariție rară în oraș cu familia

CONȚINUT VIDEO UNICA

În vârstă de 59 de ani, Sandra Bullock a fost fotografiată purtând un tricou alb, blugi, un palton lung bej și saboți Birkenstock Boston, în timp ce se plimba prin Los Angeles. Actrița din „Blind Side” și-a purtat părul într-un coc jos și și-a completat ținuta și cu o geantă neagră și cu o pereche de ochelari de soare. Copiii au purtat haine sport, fiica ei de 11 ani – un trening alb Nike și pantofi sport Air Jordan, iar băiatul, în vârstă de 14 ani, pantaloni de trening gri, un hanorac negru și papuci.

Deși nu este clar încotro se îndreaptă cei trei, Louis a fost văzut ieșind din clădire cu o mască. Câștigătoarea premiului Oscar, care i-a adoptat pe Louis și pe Laila în 2010, respectiv 2015, nu folosește rețelele sociale și și-a ținut mereu copiii departe de ochii publicului. Din fotografiile făcute de paparazzi se poate observa că actrița încă nu și-a revenit după pierderea tragică a partenerului de viață.

Bullock a fost văzută ultima dată cu fata în octombrie 2023, la doar câteva luni după moartea partenerului ei de viață, Bryan Randall. Fostul model devenit fotograf, Randell s-a luptat timp de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică.

Randall și Bullock au devenit un cuplu în 2015

Randall și Bullock s-au cunoscut în 2015 când el era fotograf la o petrecere organizată pentru ziua de naștere a lui Louis. Fotograful a ajutat-o ​​pe Bullock să-i crească pe cei doi copii. Bryan Randall a fost, de asemenea, și tatăl unei fiice mai mari, Skylar, dintr-o relație anterioară.

După lansarea filmului e„Lost City” în martie 2022, Sandra Bullok a anunțat că se va retrage din actorie pentru a se concentra pe familia ei.

„Îmi iau slujba foarte în serios când sunt la serviciu”, a spus ea pentru „Entertainment Tonight”. „Și acum vreau doar să fiu 24 din 24, șapte zile din șapte, cu micuții mei și familia mea.

Bryan Randall a fost „dragostea vieții ei”

În urmă cu trei ani, în cadrul unei emisiuni, Sandra Bullock a spus despre partenerul ei că este „dragostea vieții” ei și că nu au nevoie de acte de căsătorie pentru a-și demonstra iubirea.

“Am găsit dragostea vieții mele. Împărțim doi copii minunați – trei copii, cu fata lui Randall. Este cel mai frumos lucru din lume. Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată. Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă vreodată în cele mai grele vremuri. Nu am nevoie să mi se spună să înfrunt o furtună cu un om bun” – a precizat actrița, la momentul respectiv.

Citeşte şi: De ce nu s-a căsătorit Sandra Bullock cu „dragostea vieții ei”, Bryan Randall. Mărturisirile emoționante ale actriței

Citeşte și: Ce este scleroza laterală amiotrofică (SLA), boala care l-a ucis pe Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock

Citeşte şi: Sandra Bullock a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Keanu Reeves

Citeşte şi: Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall în ziua când ar fi împlinit 58 de ani. Filmarea, postată pe Instagram

Tot atunci a mai spus că Bryan este un adevărat exemplu pentru copiii ei.

„El este exemplul pe care mi-aș dori să îl aibă copiii mei. Am un partener care este foarte bun creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el” – a adăugat ea.

Sandra Bullock și partenerul ei au făcut schimb de jurăminte în 2017


Deși nu s-au căsătorit cu acte, Randall și Bullock au făcut schimb de jurăminte în 2017, cu trei ani înainte ca el să afle de boala care i-a adus sfârșitul. Totul s-a petrecut într-o stațiune de lux de pe Insula Harbour.

„Locul a fost special pentru amândoi. Au preluat întreaga insulă, astfel încât să nu fie deranjați de nimeni. A fost un loc în care au împărtășit unele dintre cele mai fericite momente împreună, cu copiii și prietenii.  Mergeau acolo săptămâni întregi. Insula are o mulțime de semnificații pentru ei și are sens ca acela să fie locul în care ea să își ia rămas bun de la el” – a precizat o sursă pentru Daily Mail.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton