Samantha Fox, greu de recunoscut la 57 de ani. Împotriva operațiilor estetice, cântăreața este căsătorită cu impresara ei  

.

O mai țineți minte pe Samantha Fox, cântăreața și modelul britanic ce făcea furori în anii ’80 cu piesele sale celebre “Touch me”, “Nothing’s gonna stop me now” sau “I surrender”?

Artista are astăzi 57 de ani și anul trecut, în 2022, s-a căsătorit cu impresara ei, Linda Brigitte Oslen, în Essex, Marea Britanie.

Samantha Fox era considerată o bombă sexy în anii tinereții și a încins imaginația multor bărbați la vremea respectivă cu formele sale apetisante. Dar a ales să lase timpul să-și pună amprenta în mod natural pe fizicul ei și să nu intervină.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Samantha Fox la 57 de ani.

Sam Fox este împotriva chirurgiei plastice. Cu toate acestea, fostul model, care a pozat în trecut pentru rubrica “Fata de la Pagina Trei”, în publicația The Sun, este de acord că generația mai tânără este supusă presiunii masive de a arăta într-un anumit fel. Artista urăște faptul că naturalețea este înlocuită cu tratamente cosmetice. Și susține că nu s-a gândit niciodată la operația plastică, cu excepția cazului în care și-a făcut un lifting pentru a scăpa de ”bărbia dublă”.

Samantha Fox, un sex simbol al anilor ’80

Sam Fox a devenit un model topless pentru pagina trei a ziarului The Sun, unde a apărut în mod regulat din 1983 până în jurul anului 1986, fiind un sex simbol al acelei epoci. A fost cea mai fotografiată femeie britanică a anilor 1980. Ea și-a lansat și o carieră muzicală, dar, în mare parte, faima și relevanța ei provin din modeling, notează presa străină.

În calitate de fost model, apariția ei este atent monitorizată de public și oamenii au observat că nu a îmbătrânit prea mult cu trecerea timpului, așa că mulți s-au întrebat care este părerea ei despre chirurgia plastică și dacă a apelat sau nu la ea.

Artista este foarte deschisă cu privire la disprețul ei pentru chirurgia plastică. Ea este împotriva tendinței de a face modificări cosmetice, deși ea însăși a primit un tratament non-invaziv numit Strawberry Lift pentru a corecta ceva ce nu-i plăcea la înfățișarea ei.

Artista spune că după operațiile estetice toată lumea arată la fel

Pe artistă nu o deranjează îmbătrânirea, dar nu suportă „moda” actuală a operațiilor estetice de tot felul, deoarece ea consideră că duce la pierderea înfățișării „naturale” și a unicității aspectului. Samantha spune că toata lumea ajunge sa arate la fel după procedurile cosmetice. Ea crede că reality-show-urile sunt de vină pentru asta și este foarte înțelegătoare față de fetele tinere care sunt sub presiune să lucreze doar dacă arăta într-un anumit fel.

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte și: Al Bano a ținut secret motivul divorțului de Romina Power. Ce s-a întâmplat înaintea dispariției Ylenei. „Era de nerecunoscut!”

Citeşte şi: Ozzy Osbourne, de nerecunoscut pe străzile din L.A. Prima apariție publică după ce a anunțat că are o tumoră la coloană

Citeşte şi: Kate Moss, de nerecunoscut la 49 de ani. Ce se întâmplă cu fostul supermodel

„Dacă își măresc sânii pentru a-și satisface partenerul, este o altă poveste!”

Fostul model glamour crede că din cauza emisiunilor la care se uită fetele tinere (cum ar fi “Love Island”) se ajunge la „ajustări” cosmetice, cum ar fi modificarea formei buzelor cu Botox. De asemenea, ea a observat că nu exista o astfel de presiune în zilele ei, nu exista mania chirurgiei plastice.

Când Sam Fox era tânără, fetele nu încercau să arate sexy. Erau fete normale, tinere și oamenilor le plăcea naturalețea.

Deși încă îi place să arate cât se poate de naturală și nu s-a gândit niciodată la chirurgia plastică, nu crede că este greșit să-l facă să te simți mai bine cu tine însuți (doar că urăște atunci când oamenii o fac din cauza presiunii colegilor).

“Unele își pun implanturi pentru a arăta bine în hainele lor, ceea ce este bine. Dacă își măresc sânii pentru a-și satisface partenerul, aceasta este o altă poveste. Ar trebui să fie pentru tine la sfârșitul zilei. Pentru a te face să te simți mai bine. De asta nu am avut niciodată nevoie.” – a spus artista acum ceva timp.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton