Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, apariții spectaculoase la petrecerea fiului celui mai bogat om din Asia

.

Magnați din întreaga lume, superstaruri de la Hollywood și Bollywood, dar și șefi de stat au participat în weekend la petrecerea grandioasă organizată de cel mai bogat om din Asia, afaceristul Mukesh Ambani, pentru fiul său cel mic, Anant, care se va căsători vara aceasta.

Anant Ambani și Radhika Merchant, petrecere grandioasă înaintea nunții

În vârstă de 28 de ani, Anant Ambani, moștenitorul imperiului Reliance Industries și director la una dintre afacerile energetice ale tatălui său magnat, Mukesh Ambani, urmează să se însoare cu iubita sa, Radhika Merchant (29 de ani), fata CEO-ului Encore Healthcare, Viren Merchant, în Mumbai, în iulie.

Petrecerea de dinaintea nunții s-a desfășurat în Jamnagar, statul Gujarat, în weekendul caret tocmai a trecut, iar de pe lista de aproape 1.200 de invitați nu au lipsit superstarul pop Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Sunder Pichai, Ivanka Trump și vedeta Bollywood, Shah Rukh Khan.

Oaspeții au fost răsfățați cu cocktailuri și spectacole senzaționale cu drone, o „plimbare pe partea sălbatică” a Vantarei, noul centru de salvare al animalelor construit de Anant, ce se întinde pe 3.000 de acri, spectaole și festivități tradiționale indiene și plimbări pe elefanți. Meniul a inclus un total de 500 de feluri de mâncare pregătite de aproximativ 100 de bucătari din întreaga lume.

Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase la marea petrecere

Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, au fost nelipsiți de la marele eveniment, optând pentru mai multe ținute asortate. Una dintre alegerile vestimentare elegante au constat într-un costum negru pe care avea aplicate libelule aurii, pentru el și o rochie tot neagră cu două flori aurii în dreptul bustului, pentru ea. Într-o altă zi, cei doi s-au îmbrăcat cu haine inspirate din cultura locală, tradițională.

La petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani, Ivanka Trump a schimbat trei rochii elegante, în nunațe de auriu, galben și argintiu, creații ale designerului indian Manish Malhotra. Soțul ei, Jared Kushner, a optat pentru costume tradiționale indiene, iar fiica lor, Arabella Rose a strălucit și ea în mai multe rochii asortate ținutelor părinților ei.

Bill Gates a purtat un costum tradițional auriu.

Rihanna a făcut un spectacol de zile mari în India

La grandiosul eveniment de dinainte de nuntă, Rihanna a urcat pe scenă desculță pentru a cânta într-o ținută de inspirație locală, o rochie verde lime și roz. Ea a interpretat 19 cântece, inclusiv celebrele ei hituri „Umbrella”, „Diamonds” și „Work”, notează presa internațională.

„Sunt aici în seara asta în onoarea lor, Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați avut aici. Dumnezeu să vă binecuvânteze uniunea. Vă doresc toate cele bune. Felicitări!”, a spus ea cuplului, care i s-a alăturat la un moment dat pe scenă.

Citeşte şi: Bill Gates are o nouă iubită, după despărțirea de Melinda Gates. Cine e Paula Hurd, bruneta din viața miliardarului

Citeşte şi: Rihanna, prima apariție la un show de modă după ce a născut. Ținuta spectaculoasă cu care a venit la Paris Fashion Week

Citeşte şi: De ce Melania și Ivanka Trump au purtat văl la Vatican, dar nu și în Arabia Saudită

Citeşte şi: Ce semnificație are numele fetiței lui Mark Zuckerberg. Micuța Aurelia a cucerit inimile internauților

În timp ce pleca de pe aeroportul Jamnagar, Rihanna le-a spus reporterilor: „Show-ul a fost cel mai bun. Nu am mai făcut un spectacol adevărat de opt ani”. Se spune că pentru interpretarea sa, artista a fost plătită cu circa 9 milioane de dolari.

Singurul român care a participat la luxoasa petrecere

Valentin Luca, triplu campion mondial la jonglerii în bar finalist al primului sezon „Românii au talent”, a fost singurul român prezent la gradiosul eveniment. El a fost responsabil cu băuturile invitaților de la petrecerea lui Anant Ambani, pregătindu-le acestora peste 100 de cocktailuri, deși superstarurile nu s-au îmbulzit la bar.

„Am trimis două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar. Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos).

Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni. La bar, a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea. Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi” – a declarat Luca, potrivit Știrile Pro TV.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton