Richard Lewis a murit la 76 de ani. Comediantul și soția lui, Joyce Lapinsky, poveste de dragoste desprinsă din dramele americane

.

Comediantul Richard Lewis, celebru datorită umorului său negru și autoironiei, precum și datorită rolului jucat în serialului HBO „Curb Your Enthusiasm“, a murit la vârsta de 76 de ani, a anunțat publicistul său, citat de Digi24. El și soția lui, Joyce Lapinsky, au avut o poveste de dragoste de aproximativ 25 de ani.

Cauza morții comediantului Richard Lewis

Richard Lewis s-a stins din viață pe 27 februarie, în urma unui atac de cord, cunoscut și drept infarct miocardic. A nu se confunda cu stopul caridiac. Atacul de cord apare când una dintre arterele coronare se blochează, iar aportul necesar de sânge nu mai ajunge la inimă. Stopul cardiac constă în încetarea spontană a activității cardiace, adică oprirea funcționării inimii. Richard Lewis suferea și de boala Parkinson.

Richard Lewis s-a născut în Brooklyn și a devenit comediant de stand-up la începutul anilor ’70 în paralel cu un job în publicitate. Până la finalul deceniului, Richard a devenit unul dintre cei mai apreciați comedianți ai generației sale. Deși nu a avut copii, viața comediantului a fost plină de iubire datorită soției lui, Joyce Lapinsky.

Citește și: Tiffani Thiessen din „Beverly Hills 90210”, de nerecunoscut, la 50 de ani. Cum a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles / Foto

Povestea de dragoste dintre Richard Lewis și soția lui, Joyce Lapinsky

„Soția lui, Joyce Lapinsky, mulțumește tuturor pentru dragostea, prietenia și sprijinul primite și cere să i se respecte intimitatea în aceste momente“, a spus publicistul Jeff Abraham.

Richard Lewis și Joyce Lapinsky s-au cunoscut în anul 1998, la o petrecere. Anterior, un prieten a încercat să-i cupleze, însă Richard și Joyce au căzut de acord că relația nu ar fi funcționat atunci. La acea vreme, Richard se lupta cu dependența de alcool și droguri.

Citește și: O femeie a ajuns la 27 kg și trăiește într-un scaun cu rotile după ce a luat antibiotice pentru a-și trata infecția urinară

De ce i-a făcut cunoștință lui Joyce cu terapeutul lui

La petrecerea din ’98 era deja pe drumul spre sobrietate. „Am ghicit că e italiancă și are 33 de ani. A zis: «Sunt o evreică din Minnesota de 42 de ani. Deci dacă asta te deranjează… și dacă să ai copii este importat…». Parcă-mi citea gândurile”, a povestit Richard Lewis într-un interviu din 2010.

După mai mulți ani de relație nu a urmat o logodnă, ci un alt pas important, Joyce l-a cunoscut pe terapeutul lui Richard. Comediantul nu avea deloc încredere în abilitățile lui de a-și alege o parteneră și a avut nevoie de un „duș rece” pentru a realiza că Joyce era aleasa.

Citește și: Sean ”Diddy” Combs, dat în judecată pentru agresiune sexuală. I se cer daune de 30 milioane dolari

Richard Lewis: „Avem o relație nevrotică”

În 2004 s-au logodit, iar anul următor s-au căsătorit. „Avem o relație nevrotică care, în 99% din timp, este plină de râsete și iubire”, mai spunea Richard Lewis în 2010.

Susie Essman, care a jucat alături de Richard în „Curb Your Enthusiasm”, a descris-o pe Joyce drept un „stabilizator” pentru Richard. „Joyce are un efect atât de stabilizator asupra lui”, a spus pentru Closer Weekly. „Toată lumea caută acea persoană în viață care te va iubi necondiționat și el a găsit asta cu ea.”

Foto: Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton