Ralf Schumacher și iubitul lui, nedezlipiți de când și-au făcut publică relația. Se fotografiază în ipostaze tandre în orice moment al zilei

.

Ralf Schumacher și-a dezvăluit adevărata orientare sexuală în urmă cu două luni, în iulie, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. De atunci el și iubitul său, Etienne Bousquet-Cassagne sunt de nedespărțit în spațiul public și se afișează în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia.

Fratele lui Michael Schumacher și-a făcut publică orientarea sexuală în vară

Fratele lui Michael Schumacher a decis să nu-și mai ascundă relația de doi ani pe care o are cu Etienne în vară și a publicat pe Instgaram o fotografie în care apare în compania acestuia, cu mesajul: „Cel mai frumos lucru în viață este să ai alături partenerul potrivit cu care poți împărtăși totul.”

Citeşte şi: Fratele lui Michael Schumacher, surprins în ipostaze tandre cu iubitul. Cei doi nu se mai ascund, iar fosta soție a pilotului a răbufnit

În vârstă de 49 de ani, fostul pilot de Formula 1 a fost căsătorit între 2001 – 2015 cu Cora Schumacher, cu care are un băiat, David (22 de ani). Fiul său, David, și-a declarat susținerea față de tatăl său răzpunzând în dreptul mesajului despre care am vorbit anterior în felul următor: „Sunt foarte fericit că ai găsit în sfârșit pe cineva cu care știi cu adevărat că te simți foarte confortabil și în siguranță, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Te susțin 100%, tată și îți doresc toate cele bune și felicitări.”

Fosta soție a lui Ralf, dezamăgită că i-a ascuns adevărata orientare sexuală


Cora Schumacher a aflat de orientarea sexuală a fostului soț din mediul online și s-a declarat dezamăgită de faptul că acesta i-a ascuns un astfel de lucru până acum.

„Mi-aș fi dorit ca Ralf să mă fi inclus sau măcar să mă lase să fac parte din decizia lui. Ar fi fost un semn de respect”, a spus ea pentru Der Spiegel, citată de Daily Mail.

„În timpul carierei sale în F1, au existat multe zvonuri legate de orientarea lui sexuală. L-am rugat să clarifice dacă ceea ce se spune este adevărat, dar el a negat mereu, spunându-mi că îmi imaginez totul și că poate am nevoie de ajutor psihologic. Când a anunțat, a fost ca o înjunghiere în inimă. Asemenea dezvăluiri îi afectează întotdeauna pe cei din jur, inclusiv pe fosta soție cu care ai făcut un copil. Astăzi mă simt folosită în timpul căsătoriei.

Citeşte şi: Cum arată soția lui Michael Schumacher, la cinci ani de la accidentul campionului de Formula 1

Citeşte şi: Interviu nemaivăzut cu Michael Schumacher: „Întotdeauna am simțit că nu sunt suficient de bun”

Citeşte şi: Anunț neașteptat despre Michael Schumacher, la 10 ani de la tragicul accident. „Am auzit de la cei de la Formula 1!”

Citeşte şi: Interviu nemaivăzut cu Michael Schumacher: „Întotdeauna am simțit că nu sunt suficient de bun”

Simt că mi-am irosit cei mai buni ani. Îmi pun multe întrebări. A fost sincer cu mine? Și este ceva și mai important lucru la care mă gândesc – m-a iubit? Am avut încredere în el orbește și de aceea cuvântul lui era lege pentru mine. Mă simt obligată să-mi corectez imaginea publică, la fel cum domnul Schumacher are dreptul să-și dezvăluie orientarea. S-a gândit o clipă la consecințele pentru mine” – s-a plâns Cora.

Ralf Schumacher l-a prezentat pe partenerul Etienne Bousquet-Cassagne fostei sale soții Cora cu un an înainte de a-și dezvălui public relația, dar a făcut-o numindu-l pe francez drept „asistentul” său, potrivit presei din Germania.

De când și-a făcut publică relația cu Etienne, fratele lui Michael Schumacher postează adesea pe rețelele de socialziare diverse fotografii în care apare împreună cu acesta. Chiar și în situațiile în care sunt împreună pentru a rezolva diverse lucuri cu privire la activitatea lor, ei se fotografiază sprijinindu-se unul de celălalt. Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu cei doi.


Luna trecută ei au fost surprinși de paparazzi în vacanță, pe un iaht privat în Saint Tropez, sărutându-se și stând îmbrățișați.

Cu ce se ocupă Etienne Bousquet-Cassagne

Despre Etienne se spuen că ar cocheta cu politica. Etienne Bousquet-Cassagne militează de mult timp pentru politicianul francez de extremă dreapta Marine Le Pen.

Ziarul german „Bild” scrie că Etienne făcea deja campanie pentru partidul Le Pen la vârsta de 17 ani și a devenit membru în 2007. La 23 de ani, s-a alăturat Frontului Național pe post de candidat, iar la 27 de ani. a devenit cel mai tânăr candidat la alegerile parlamentare.

În 2011, partenerul Schumi a devenit chiar secretarul de departament al partidului. Apoi a fost în fruntea listelor pentru alegerile locale din Villeneuve-sur-Lot și a fost ales și drept consilier municipal și regional în departamentul Lot-et-Garonne.

Foto – Profimedia / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton