Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, a dezvăluit că este gay. Mesajul transmis de fiul fostului pilot de Formula 1

.

Ralf Schumacher, fost pilot de Formula 1 și fratele celebrului Michael Schumacher, și-a făcut publică orientarea sexuală, într-o postare pe Instagram.

Ralf Schumacher a dezvăluit că este gay

În vârstă de 49 de ani, Ralf a fost căsătorit între 2001 – 2015 cu Cora Schumacher, cu care are un băiat, David (22 de ani).

Fostul pilot de Formula 1 și-a dezvăluit orientarea sexuală prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram, publicând o fotografie în care apare alături de partenerul său, managerul său de afaceri francez, Étienne, urmărind un apus de soare cu brațele unul în jurul celuilalt.

„Cel mai frumos lucru în viață este să ai alături partenerul potrivit cu care poți împărtăși totul” – a scris în dreptul mesajului.

Ca răspuns la postarea lui Schumacher pe social media, fiul său, David, a răspuns: „Sunt foarte fericit că ai găsit în sfârșit pe cineva cu care știi cu adevărat că te simți foarte confortabil și în siguranță, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Te susțin 100%, tată și îți doresc toate cele bune și felicitări.”

Citeşte şi: Interviu nemaivăzut cu Michael Schumacher: „Întotdeauna am simțit că nu sunt suficient de bun”

Citeşte şi: Anunț neașteptat despre Michael Schumacher, la 10 ani de la tragicul accident. „Am auzit de la cei de la Formula 1!”

Citeşte şi: Ralf Schumacher, despre starea fratelui său, Michael Schumacher, la 10 ani de la accident: „Viața nu e dreaptă”

Citeşte şi: Cum arată soția lui Michael Schumacher, la cinci ani de la accidentul campionului de Formula 1

Prietena lui Ralf Schumacher a confirmat anunțul

Schumacher nu a făcut nicio declarație explicită legată de acest subiect, dar confirmarea a venit din unui mesaj transmis tot pe Instagram de prietena sa, actrița germană Carmen Geiss, după postarea fostului pilot.

„Vreau să vă povestesc despre o persoană care joacă un rol cu ​​totul special în viața mea. De mulți ani îl cunosc și îl iubesc la infinit. Prezența lui în viața mea este o binecuvântare, iar legătura noastră profundă a devenit mai puternică de-a lungul anilor.

Acest om minunat are un fiu la fel de minunat care înseamnă mult pentru el și care a fost o sursă de bucurie și mândrie pentru el prin multe suișuri și coborâșuri. Împreună au împărtășit momente de neuitat și au construit o relație puternică, iubitoare, care nu este zguduită de nimic.

Astăzi și-a mărturisit homosexualitatea. Acest pas a fost pentru el un act de eliberare și autoacceptare. A fost o decizie curajoasă care s-a maturizat în el de mult timp și una de care acum este plin de mândrie și încredere. Ieșirea lui nu este doar un triumf personal, ci un semn că în sfârșit este capabil să trăiască și să-și iubească adevărata identitate fără teamă sau rușine.

Curajul și onestitatea lui îmi sunt surse de inspirație și sunt etern recunoscătoare că îl am în viața mea. Călătoria lui către el însuși este dovada că iubirea, acceptarea și adevărul de sine sunt cele mai mari forțe din viața noastră. Și îi iubesc pe amândoi din toată inima și mă bucur că am găsit două inimi” – a scris actrița.

Ralf a condus pentru Jordan, Williams și Toyota în 180 de curse de F1 între 1997 și 2007, obținând șase victorii și 27 de podium, notează The Independent.

Decizia lui Schumacher este semnificativă prin faptul că demonstrează felul în care sportul cu motor devine din ce în ce mai acceptabil și divers, lucruri pentru care F1 s-a luptat de-a lungul anilor. Doar alți doi piloți de F1 și-au recunoscut homosexualiatea de când a început campionatul în 1950. Mike Beuttler, care a condus între 1971-73 și Lella Lombardi, care a participat la 17 curse între 1974-76. Italianca Lella rămâne singura femeie care a adunat puncte în campionat.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton