Priscilla Presley, noi dezvăluiri dureroase despre ultimele luni din viața Lisei Marie Presley: „A fost insuportabil!”

.

Priscilla Presley a făcut o serie de dezvăluiri emoționante la 10 luni de la moartea fiice sale, Lisa Marie Presley.

Actrița a izbucnit în lacrimi când a explicat că răposata ei fiică Lisa Marie începuse să “moară puțin câte puțin” cu câteva luni înainte de decesul ei.

Lisa Marie a murit la începutul acestui an, pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, din cauza obstrucției intestinului subțire cauzată de o intervenție chirurgicală anterioară de slăbit. Iar la momentul morții, i-au fost găsite opioide în sânge.

Priscilla Presley: „Să-l piardă pe Ben a fost cel mai greu lucru pentru ea!”

Priscilla a spus că Lisa Marie încă se lupta cu pierderea fiului ei Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020.

În timpul unei apariții la TalkTV, difuzată joi, ea i-a spus gazdei Piers Morgan: „A fost insuportabil. Mi-am pierdut mama, nepotul și fiica. Să-l piardă pe Ben a fost cel mai greu lucru pentru ea, el și-a luat viața, a fost iubirea vieții ei. Îl adora, ar fi făcut oricând orice pentru el”.

Ea a continuat: „Stăteam în Memphis, ea a spus – Nu știu dacă vreau să fiu aici. Ea a continuat apoi să vorbească despre Ben și cum încă mai era îndurerată, asta a durat câteva luni.”

Priscilla a dezvăluit anterior că răposata ei fiică Lisa Marie s-a plâns că stomacul ei „o doare foarte rău” cu doar câteva zile înainte de moartea ei tragică, din cauza unei obstrucții intestinale, notează Daily Mail.

„Știam că ceva nu este în regulă”

Ultima apariție publică a Lisei a fost la Globurile de Aur pe 10 ianuarie – în care a stârnit îngrijorare -, Priscilla dând detalii despre ultimele ei amintiri cu singura ei fiică într-un interviu emoționant pentru The Hollywood Reporter.

Citeşte şi: Lisa Marie Presley a avut un frate mai mic. Cine este și cu ce se ocupă Navarone

Citeşte şi: De ce nu a mai fost Lisa Marie Presely resuscitată după al doilea infarct. Noi detalii despre moartea fiicei lui Elvis Presley

Citeşte şi: Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. „El mima că au raporturi intime”

Citeşte şi: Lisa Marie Presley lua opioide și slăbise drastic. Ce a ieșit la iveală după moartea fiicei lui Elvis

Ea a spus: „Știam că ceva nu este în regulă” în zilele care au precedat moartea Lisei Marie, amintindu-și cum au mers la Chateau Marmont pentru a sărbători victoria lui Austin Butler pentru rolul său în filmul „Elvis”.

Priscilla a spus: „Tocmai am ajuns acolo, am coborât toate scările acelea. M-am împiedicat puțin pentru că aveam aceste tocuri înalte, iar ea a început să râdă atât de tare. Am început să râd. Nici măcar nu băusem încă ceva. Ea spune: ‘O, Doamne, mamă, nici măcar nu poți să bei ceva’… A fost distractiv, o amintire distractivă. Apoi ne-am așezat și am comandat băuturi, iar ea a spus: ‘Mamă, mă doare foarte tare stomacul’. Ne-am ridicat imediat și am plecat.”

„Nu-i doresc asta nici unei mame!”

Două zile mai târziu, fostul soț al Lisei Marie, Danny Keough, a sunat-o pe Priscilla pentru a o informa că vedeta a fost găsită inconștientă acasă și se afla la spital – Priscilla spunând: „M-am urcat direct în mașină, dar ea deja murise. Încă nu-mi vine să cred. Nu-i doresc asta nici unei mame. A fost insuportabil. Mi-am pierdut mama, mi-am pierdut nepotul și mi-am pierdut fiica. Încă este șocant că nu mai este cu noi.”

Moartea Lisei Marie a stârnit o dispută între fiica ei, Riley Keough, în vârstă de 34 de ani, și Priscilla cu privire la moștenirea proprietății.

Într-un acord recent semnat, Priscilla a fost de acord, în schimbul a 1,4 milioane de dolari plus o sumă nedezvăluită, timp de zece ani, să renunțe la controlul asupra Promenade Trust al fiicei sale răposate, lăsând-o pe Riley ca unic administrator.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton