Prințul Louis, copia fidelă a lui Kate Middleton. Fotografie adorabilă cu Prințesa de Wales la un an, de Crăciun

.

Prințul Louis (5 ani), fiul cel mic al lui Kate Middleton (41 de ani), este copia ei fidelă. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă de care ne mai despart doar câteva zile, Prințul și Prințesa de Wales au postat în mediul online o imagine de când Kate avea doar un an.

Imaginea surprinsă în preajma sărbătorilor de iarnă din 1983 o arată pe Kate Middleton la masa de Crăciun. În fotografie, Kate poartă un colier colorat și un cardigan negru peste o cămașă albastră cu dungi roșii și guler alb.

Prințul Louis seamănă izbitor cu mama lui, Kate Middleton

Imaginea are aproape 200.000 de aprecieri în doar trei ore de la postare. Marea majoritate a celor peste 1.000 de utilizatori care au comentat în dreptul postării au remarcat asemănarea izbitoare dintre Kate și Prințul Louis.

Dacă fiica Prințesei de Wales, Charlotte (8 ani), îi seamănă izbitor tatălui ei, fiul cel mic al cuplului este tras la indigo cu mama lui. Charlotte și Louis mai au un frate mai mare, Prințul George (10 ani).

„Îl văd pe Prințul Louis.”; „Cred că suntem toți de acord că Louis este copia fidelă a mamei lui… gena Middleton este vizibilă.”; „Este literalmente Prințul Louis dacă ar fi fost fată.”; „George arată ca familia Spencer, Charlotte arată ca familia Windsor (în special ca Regina Elisabeta a II-a), iar Louis arată ca familia Middleton.”; „Am crezut că era Prințul Louis.”; „Louis este dublura ei.”; „Minți, acela este Louis!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postării.

Citește și: Middleton, lecție de eleganță într-o ținută realizată la Piatra Neamț. Cât costă setul bej purtat de Prințesa de Wales

Citește și: Trucul viral de pe TikTok pentru bucle lejere și breton cu volum ca al lui Kate Middleton. Nu te costă nimic!

De ce nu stau copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton la masă cu părinții lor de sărbători

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au voie să stea la masă cu părinții lor la evenimente importante. Ei sunt așezați la masa copiilor, alături de copiii celorlalți invitați sau de verișorii lor.

Potrivit publicației Harper’s Bazaar, copiii din familia regală britanică nu au voie să stea la masă cu adulții până când nu „învață arta conversației politicoase”. În definitiv, de ce ar prefera copiii să asculte conversațiile plictisitoare ale adulților, când ar putea vorbi cu prietenii lor despre păpuși sau mașinuțe? 

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut în 2001, în timpul studiilor în Scoția. Relația lor a început doi ani mai târziu, în 2003. William și Kate „au avut în mod clar chimie”, povestește Laura Warshauer, fostă colegă de facultate a perechii. „Ori de câte ori Kate era în cameră, Will era, evident, atent la ea”, a completat. Cuplul s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton