Ploaie de vedete la Super Bowl 2024. Taylor Swift și-a etalat colierul de peste 4.000 $, iar machiajul artistei Lady Gaga a întors toate privirile

.

Super Bowl 2024 s-a încheiat cu o victorie memorabilă pentru Kansas City Chiefs, oferind publicului un spectacol de excepție, de la care nu au lipsit superstarurile internaționale.

Dincolo de spectacolul sportiv oferit de echipele Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers, Super Bowl 2024 a fost și o ocazie pentru vedete de a se etala la marele eveniment.

Ploaie de superstaruri la Super Bowl 2024

Beyonce, Jay-Z, Lady Gaga, Taylor Swift, Kim Kardashian, Justin Bieber, Tylor Swift, Ice Spice, Lana Del Rey, Elon Musk, Ciara, Paul McCartney, Hailey Bieber, Gwin Stefani, Blake Sheldon, Ariana Grande, Russel Willson, Kendal Janner, Paul Rudd, Usher, Kanye West, Bianca Censori sau Jared Leto au fost printre cele mai așteptate prezențe la Super Bowl 2024.

Beyonce și familia au atras din start atenția tuturor, Jay–Z, pozând împreună cu fiicele Blue Ivy și Rumi terenul de la Alleigiant Stadium, din Las Vegas. Beyonce, care a lansat două noi single-uri surpriză în timpul Super Bowl-ului, a strălucit într-o jachetă neagră și un colier western.

Lady Gaga, în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat cu un machiaj în nuanțe de roz, uluitor și o jachetă Niners, în timp ce Lim Karsashian a optat pentru o geacă din piele, sport, supradimensionată, pantaloni asortați, pantofi cu toc și o șapcă neagră. Lady Gaga a fost însoțită de iubitul ei, Michael Polansky, precum și de guvernatorul Californiei Gavin Newsom și soția Jennifer Siebel.

Unul dintre cele mai fierbinți momente ale show-ului a avut loc la pauză, când Usher a făcut un spectacol de zile mari împreună cu Alicia Keys, H.E.R., Jermaine Dupri și Lil Jon. Usher a apărut și în promovarea Super Bowl și este noua imagine a colecției Skims, a lui Kim Kardashian, odată cu promovarea celui mai nou album al său.

Citeşte şi: Câți bani a câștigat Usher pentru concertul Super Bowl. Artistul urmează să se însoare cu Jennifer Goicoechea

Citeşte şi: Kanye West, cu Isus pe frunte la Super Bowl 2024. Ce ținută a ales pentru soția sa, Bianca Censori

Kanye West a purtat un accesoriu semnat Alexander McQueen

Citeşte şi: Bianca Censori, cu pelerină de ploaie transparentă, complet goală pe dedesubt, pe străzile din Los Angeles. Cum a fost fotografiată soția lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, acoperită din cap până în picioare cu blană, pe străzile din Los Angeles. Cum s-a îmbrăcat soția lui Kanye West

Cel mai comentat cuplu de la Super Bowl a fost, fără îndoială, cel format din Kanye West și Bianca Censori, cei doi apărând îmbrăcați în negru din cap până în picioare. Surpriza a venit din partea rapperului, care a ales să poarte o mască pe care se afla o mică statuetă albă ce-l întruchipa pe Isus, concept vestimentar semnat de regretatul Alexander McQueen.

Tylor Swift și-a susținut iubitul, pe Travis Kelce, unul dintre starurile Kansas City Chiefs. Iar în zona VIP unde artista se afla, era și legendarul membru al trupei “The Beatles”, Pau McCartney, în vârstă de 81 de ani. Swift a purtat un corset negru Dion Lee, estimată la 720 de dolari, dar și o pereche de jeans, AREA, cu cristale, în valoare de 1.200 de dolari. La gât, cântăreața a avut un colier Stephanie Gottlieb, cu numărul 87, ce valorează circa 4.250 de dolari, notează Daily Mail.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton